Το Dell Technologies Forum 2018 έρχεται στην Αθήνα, στις 25 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Αποτελεί την σημαντικότερη εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων επιχειρήσεων από την σκοπιά της Dell Technologies, των νέων τεχνολογιών αιχμής και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, όπως διαμορφώνεται μέσα από τις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται σε διεθνές επίπεδο.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις και hands-on συνεδρίες θα προσφέρει το στίγμα και τις τάσεις του ψηφιακού τοπίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των λύσεων της Dell Technologies και των συνεργατών της σε ένα εκθεσιακό χώρο μεγαλύτερο από 2000 τ.μ.

Στο επίκεντρο θα τοποθετηθεί ο ρόλος και η φυσιογνωμία των σύγχρονων δομών Πληροφορικής (Information Technologies – ΙΤ) των επιχειρήσεων, του εξελισσόμενου ρόλου των CIO και CTO, η αξιοποίηση νέων καινοτομιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα, η Μηχανική Μάθηση, η Ανάλυση Δεδομένων, προηγμένες τεχνολογίες virtualization και η αξιοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών clouds. Η θεματολογία στοχεύει στην προσφορά τεχνογνωσίας για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, και των μεγάλων οργανισμών με την αξιοποίηση των εργαλείων και των μοναδικών πλεονεκτημάτων που παρέχει η Dell Technologies.

Εκτός από τις παρουσιάσεις στρατηγικής και τις συνεδρίες τεχνολογικού ενδιαφέροντος, το Dell Technologies Forum στην Αθήνα θα φιλοξενήσει τον κ. James Lawrence, γνωστός και ως Iron Cowboy. Ο James έχει πραγματοποιήσει το μοναδικό κατόρθωμα, το οποίο έχει καταγραφεί στο Guinness Book of World Records, της πραγματοποίησης 50 δοκιμασιών Ironman σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ, σε 50 ημέρες. Στην παρουσίασή του θα ξετυλίξει το νήμα της απίστευτης προσωπικής του ιστορίας, εξηγώντας πως μπορούν οι ίδιες αρχές να εφαρμοστούν στο πεδίο της επιχειρηματικότητας, για να επιτευχθούν τολμηροί στόχοι και να ξεπεραστούν εμπόδια, τα οποία εκ πρώτης όψης φαίνονται ανυπέρβλητα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν χορηγικά οι διεθνείς συνεργάτες της Dell Technologies, Intel και Microsoft αλλά και οι τοπικοί συνεργάτες της Dell EMC. Οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, ανταλλαγής απόψεων, ενίσχυσης των δεσμών συνεργασίας και αμοιβαίας ανάπτυξης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ και να εγγραφείτε σήμερα, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ