Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το SAP® Cloud Platform είναι πλέον η εφαρμογή που επιλέγουν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις.

Το SAP Cloud Platform αποτελεί την ραχοκοκαλιά  μίας έξυπνης επιχείρησης, καθώς παρέχει μία ανοιχτή και ευέλικτη πλατφόρμα η οποία προωθεί την καινοτομία, ενσωματώνοντας με άψογο τρόπο διάφορες εφαρμογές και «ξεκλειδώνοντας» την αξία των δεδομένων μέσω APIs.

«Η καινοτομία και η επιτυχία των πελατών μας, βρίσκονται στον πυρήνα κάθε λύσης που παρέχει η SAP», δήλωσε ο  Björn Goerke, SAP Chief Technology Officer & President of SAP Cloud Platform. «To SAP Cloud Platform έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιτύχουν με εύκολο τρόπο τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και τις επιχειρήσεις τους να γίνουν οι κορυφαίες στον τομέα τους. Σήμερα, περισσότεροι από 10.000 πελάτες μπορούν να πιστοποιήσουν την ευελιξία και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει το SAP Cloud Platform.»

Πελάτες και συνεργάτες από κάθε περιοχή και τομέα βιομηχανίας, έχουν επιλέξει το SAP Cloud Platform, ώστε να συνδέσουν εντός μίας και μόνο πλατφόρμας τους ανθρώπους, τα πράγματα και τις διαδικασίες των επιχειρήσεων.

Παρατίθενται παραδείγματα πελατών της SAP, οι οποίοι έχουν υιοθετήσει την λύση SAP Cloud Platform:

  • Η εταιρεία Rainforest Connection βοηθάει στην πρόβλεψη της παράνομης αποψίλωσης των δασών, με στόχο να σωθούν τα τροπικά δάση.

«Είναι άλλο πράγμα να συλλέξεις δεδομένα από ολόκληρο τον κόσμο και να τα αναλύεις, και εντελώς διαφορετικό να εντοπίζεις με σωστό τρόπο τα θέματα που ανακύπτουν και να επικοινωνείς άμεσα με τους δασοφύλακες, ώστε να αναλάβουν άμεση δράση σχετικά με αυτά τα θέματα», δήλωσε ο Topher White, Rainforest Connection CEO . «Σε αυτό ακριβώς το σημείο χρειαζόμαστε την βοήθεια του SAP Cloud Platform και του SAP Predictive Analytics, για να προστατεύσουμε τους δασοφύλακες που κινδυνεύουν όταν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των δασών».

  • Η εταιρεία HOERBIGER λειτουργεί περισσότερες από 400 μονάδες συμπίεσης φρεατίων που μεγιστοποιούν την παραγωγή από λέβητες αερίου στο Μεξικό και την Αργεντινή.

«Λόγω των απομακρυσμένων τοποθεσιών, μπορεί να χρειαστούν ώρες οδήγησης για να φτάσεις στις μονάδες», δήλωσε η Teja Ullrich, head of Corporate IT – Applications at HOERBIGER. «Χρησιμοποιούμε τις λύσεις SAP ως τη ραχοκοκαλιά του ΙΤ της εταιρείας μας και χρησιμοποιώντας το SAP Cloud Platform μπορέσαμε να ψηφιοποιήσουμε δεδομένα που λαμβάνουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες μας. Πλέον οι μηχανικοί μας γνωρίζουν πότε και γιατί χρειάζεται να γίνει ένα ταξίδι για service.»

«Όπως και η SAP, έχουμε το όραμα να βοηθήσουμε τον κόσμο να γίνει καλύτερος και να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων», δήλωσε ο Tanaka. «Το 2010 δομήσαμε την εφαρμογή σεισμών iJishin για να βοηθήσουμε στην πρόληψη των καταστροφών, αλλά δεν μπορούσαμε να κλιμακώσουμε την εφαρμογή για τους πελάτες της επιχείρησής μας. Με την πλατφόρμα SAP Cloud, έχουμε τώρα έναν τρόπο παροχής δεδομένων και παροχής μιας διεπαφής για την τεράστια ποσότητα δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.»

  • Η εταιρεία Waterwatch Cooperative, η οποία έχει ως αποστολή να χρησιμοποιήσει τη γνώση ως σύμμαχο για να καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες σίτισης του διαρκώς αυξανόμενου πληθυσμού παγκοσμίως, επέλεξε το SAP Cloud Platform για να βοηθήσει στην διαφύλαξη της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων.

«Χρησιμοποιήσαμε το SAP Cloud Platform για να αναπτύξουμε την εφαρμογή μας ‘Crop Disease Alert app’, και το βρήκαμε ιδιαίτερα ευέλικτο και εύκολο στην χρήση,» δήλωσε ο Ronald Lanjouw, Waterwatch business development and technology officer. «Εισήγαμε γρήγορα την εφαρμογή Crop Disease Alert στην αγορά, και αναμένουμε να την χρησιμοποιούν ένα εκατομμύριο αγρότες μέχρι το 2019. Η SAP έπαιξε έναν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μας.»

Το SAP Cloud Platform είναι μία ανοιχτή πλατφόρμα (PaaS), η οποία παρέχει δυνατότητες in-memory, υπηρεσίες και μοναδικές μικρό-υπηρεσίες για την οικοδόμηση και την επέκταση έξυπνων εφαρμογών cloud, που παρέχονται από το κινητό.  Οι χρήστες μπορούν γρήγορα, εύκολα και οικονομικά να αναπτύξουν την εφαρμογή που χρειάζονται και να επωφεληθούν από την ευελιξία που τους παρέχεται,

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το βίντεο  SAP Cloud Platform customer video και να διαβάσετε το Waterwatch article.