Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC περήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα δύο σημαντικά esports events Red Bull Guardians και Red Bull Kumite που δημιουργήθηκαν από την εταιρία Red Bull και θα πραγματοποιηθούν στις 19-20 Οκτωβρίου και 10-11 Νοεμβρίου.

Το Red Bull Guardians είναι ένα προσαρμοσμένο Dota 2 τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο ανάμεσα σε τέσσερις κορυφαίες ομάδες Dota 2, οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους και με μία επιπλέον φάση διαμόρφωσης καθώς οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τρεις ήρωες ως υποκατάστατα. Στο event, όλες οι ομάδες θα είναι εξοπλισμένες με τις gaming οθόνες AGON AG241QG. Το δεύτερο event, Red Bull Kumite, θα υποδεχθεί 16 επαγγελματίες Street Fighter V παίκτες στο Παρίσι, όπου οι μαχητές θα βασίζονται στις gaming οθόνες AGON AG271QX.

 

Προσαρμοσμένη δράση Dota 2 με το τουρνουά Red Bull Guardians

Τέσσερις ομάδες θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά Red Bull Guardians Dota 2, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19-20 Οκτωβρίου στις e-sports εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων της Red Bull στο Λονδίνο — το Red Bull Gaming Sphere. Το τουρνουά προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στους παραδοσιακούς αγώνες Dota, καθώς το format επιτρέπει στους παίκτες ένα επιπλέον στάδιο draft και ban καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ηρώων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάθε καινούριος ήρωας θα διατηρεί τα ίδια στοιχεία και την ίδια εμπειρία με αυτόν που αφαιρέθηκε.  

Με την AOC Gaming να είναι ο επίσημος συνεργάτης οθονών του Red Bull Guardians, κάθε παίκτης Dota 2 θα χρησιμοποιήσει την gaming οθόνη AGON AG241QG σε όλο το τουρνουά. Η οθόνη AG241QG διαθέτει ένα εξαιρετικά γρήγορο TN panel με χρόνο απόκρισης 1ms, ανάλυση 2560 x 1440 και εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 165Hz, σχεδιασμένη για να ενισχύσει την απόδοση των αφοσιωμένων gamers.

16 Street Fighter V παίκτες θα αναμετρηθούν στο Red Bull Kumite

Στο Red Bull Kumite, που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο Salle Wagram auditorium στο Παρίσι, έχουν προσκληθεί 14 από τους πιο αναγνωρισμένους Street Fighter V παίκτες του κόσμου. Δύο ακόμα fighters έχουν την ευκαιρία να διασφαλίσουν τη θέση τους στο Red Bull Kumite προχωρώντας μέσω του Last Chance Qualifier — όπου 256 παίκτες θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις 10 Νοεμβρίου. 

Με την οθόνη AGON AG271QX οι Street Fighter παίκτες δε θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι λιγότερο από 1ms χρόνο απόκρισης και εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 144Hz που προσφέρει εξαιρετικά ομαλή δράση χωρίς τρεμόπαιγμα, καθιστώντας την απόλυτη οθόνη για gaming υψηλών αποδόσεων.

Σχεδιασμένες με προδιαγραφές για  LAN parties και μεγάλες gaming διοργανώσεις, οι οθόνες AGON της AOC έχουν ήδη εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από επαγγελματίες gamers και esports αθλητές σε πολλά τουρνουά.

Ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία με τα Red Bull Guardians και Red Bull Kumite:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τις διοργανώσεις Red Bull Guardians και Red Bull Kumite. Το βλέπουμε ως μια μεγάλη επένδυση στα esports και μια φανταστική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε την ευελιξία της σειράς Gaming οθονών της AOC. Η συμμετοχή μας και στα δύο events καθιστά σαφές ότι η γκάμα οθονών AOC Gaming είναι σχετική και ιδανική για κάθε τύπου esport, καθώς διαθέτουμε μία οθόνη για κάθε περίσταση, όπως αποδεικνύεται με τις AGON AG241QG και AGON AG271QX που χρησιμοποιούνται στα events Dota 2 και Street Fighter αντίστοιχα. Η παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις  δείχνει στους gamers ότι η AOC Gaming έχει επενδύσει σε αυτό που αγαπούν να κάνουν και στο να γίνονται τέτοιου είδους events πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να δείξουμε ότι η AOC Gaming είναι εδώ για να μείνει.