H «Κωτσόβολος» ανακαίνισε το κατάστημα της στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και το εγκαινιάζει με ένα τρίημερο προσφορών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Κωτσόβολου, Γιάννης Βασιλάκος, εγκαινίασε σήμερα το ανακαινίσμενο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Με αφορμή τα εγκαίνια, από τις 18/10 έως και τις 20/10, δρώμενα με μοναδικά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες για να τους «διεγείρουν» τις αισθήσεις! Πέντε και μία αισθήσεις βρίσκουν το «χώρο» τους και μοιράζουν μοναδικές στιγμές. Ιδιαίτεροι ήχοι εξασκούν την ακοή μέσα από τα καινοτόμα ακουστικά, ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας δοκιμάζει την όραση στις 4Κ τηλεοράσεις και ξεχωριστές μυρωδιές προκαλούν την όσφρηση μέσα από τα πλυντήρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βασιλάκος, μιλώντας σε δημοσιογράφους

Παράλληλα, η αφή προκαλείται να δημιουργήσει ένα μοναδικό ομοίωμα του χρήστη, ενώ μοναδικές γεύσεις από τους πρωτοποριακούς φούρνους καλούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας. Η διαίσθηση γίνεται «μάντης»… μέσα σε ένα παιχνίδι σκουπίσματος με τη βοήθεια των ηλεκτρικών σκουπών sticks!

Αναλυτικότερα:

Πέμπτη, 18/10

  • 17.00-21.00 Δοκίμασε την όρασή σου: «Δες το, πες το!»
    Δοκίμασε στην ακοή σου: «Άκουσέ το, αναγνώρισέ το!»
    Δοκίμασε την όσφρησή σου: «Μύρισέ το, κέρδισέ το!»
  • 19.00-21.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting

Παρασκευή, 19/10

  • 13.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting
  • 16.00-19.00 Live with ATHENS RADIO DJ με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο
  • 17.00-21.00 Δοκίμασε την όσφρησή σου: «Μύρισέ το, κέρδισέ το!»
    Δοκίμασε τη διαίσθησή σου: «Μάζεψέ το, μάντεψέ το!»
    Γευστικές εμπειρίες: MoMix Wine Experience & Kenwood Experience

Σάββατο, 20/10

  • 11.00-15.00 & 16.00-20.00 Δοκίμασε την αφή σου: «Πιάσ’ το, φτιάξ΄το!»
  • 11.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Food Experience με τον αγαπημένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου
  • 13.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting
  • 16.00-20.00 Γευστικές εμπειρίες: MoMix Wine Experience & Kenwood Experience
  • 17.00-20.00 Δοκίμασε τη γεύση σου: «Δοκίμασέ το, εντόπισέ το!»

Ένα κατάστημα γεμάτο καινοτομίες

Στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος φιλοξενείται το 1ο Apple Shop στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα χώρο 50 τμ. που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πλήρες οικοσύστημα της Apple και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της εταιρείας. Σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο συνδυάζεται η παρουσίαση και η πώληση προϊόντων Apple με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, το οποίο θα διασφαλίζει την πλήρη ενημέρωση και κάλυψη αναγκών των πελατών, πριν και μετά την αγορά.

Ο χώρος του “Thanks to Tech” φιλοξενεί προϊόντα τεχνολογίας με ιδιαίτερη παρουσία των προϊόντων της Huawei. Όλοι όσοι θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, στο χώρο αυτό θα βρίσκουν πάντα την επιτομή της τεχνολογίας και των νέων κυκλοφοριών.

Το gaming βρίσκει τη δική του θέση και δημιουργείται ένας ξεχωριστός χώρος πολλαπλών θέσεων παιχνιδιού, για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα νέα trends και τη μεγάλη γκάμα PC & laptop gaming και να δοκιμάσουν όλες τις τελευταίες κονσόλες και παιχνίδια.

Οι λάτρεις του καλού κρασιού μπορούν να βρουν μία τεράστια γκάμα από συντηρητές κρασιών για να επιλέξουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές τους ανάγκες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αλλά και το χώρο που διαθέτουν.

Όσοι αγαπούν τη μαγειρική μπορούν να βρουν τον εαυτό τους στα σημεία του «Ελάτε σπίτι μας», που βρίσκεται μία κουζίνα με την υπογραφή της Centro με εστίες και φούρνο της Hoover. Στο σημείο αυτό μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις νέες προτάσεις συσκευών και να εξερευνήσει την «επόμενη ημέρα» στην τέχνη της μαγειρικής.

Πρωτοποριακές Συνεργασίες και μοναδικά προϊόντα: Οι μικροσυσκευές Delicia της Grundig είναι ικανές να αναβαθμίσουν την κουζίνα με το πρωτοποριακό design τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Παράλληλα, οικιακές συσκευές Grundig, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή απόδοσή τους και τη χαμηλή τους κατανάλωση, περιμένουν για να γνωρίσουν το καταναλωτικό κοινό. Ταυτόχρονα, οι νεροχύτες Pyramis εκτίθενται στο ανανεωμένο κατάστημα και ο καταναλωτής μπορεί να καλύψει τα τρία βασικά κριτήρια επιλογής ενός νεροχύτη: αισθητική, αντοχή και διάρκεια.

Μία έκπληξη για κάθε σημείο για όλες τις αισθήσεις

Σε κάθε σημείο του καταστήματος υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα προϊόντα και τις λειτουργίες των προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο. Επίσης, σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων, QR codes προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες ανά συσκευή, ενώ στα ράφια υπάρχουν οι απαραίτητοι ηλεκτρονικοί οδηγοί (Widgets) για άμεση ενημέρωση για τα αναλώσιμα που χρειάζεται η συσκευή, είτε αφορά τις σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες ή τα μελάνια των εκτυπωτών.

Φωτογραφία: Ένα τοπίο μοντελισμού περιμένει τους επαγγελματίες και επίδοξους φωτογράφους να δοκιμάσουν τη συσκευή της επιλογής τους και να γνωρίσουν από κοντά τα χαρακτηριστικά τους μέσα από τις δικές τους λήψεις.
Action Cameras & Drones: Διαφορετικά στησίματα των action cameras, όπως πάνω στη μηχανή ή στον τετράποδο φίλο, θα βοηθήσουν τον κάθε adventurer να ευχαριστηθεί τη συσκευή του σε κάθε συνθήκη.

Ήχος: Ένα ειδικό σύστημα ήχου βοηθάει να ανακαλύψει κανείς τη μουσική που του ταιριάζει ή ακόμα και να δοκιμάσει τη δική του συσκευή και να ανακαλύψει τον ήχο της σε ηχεία ή ακουστικά. Επιπλέον στο σημείο αυτό, το Sound Shower, ένα σύστημα που εκπέμπει διαφορετικούς φυσικούς ήχους, βοηθά τον επισκέπτη να δοκιμάσει τα ακουστικά σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Τηλεοράσεις: Η πρώτη Samsung QLED TV ανάλυσης 8K στον Κωτσόβολο θα είναι διαθέσιμη να την απολαύσει το κοινό και να δει εικόνα 16Χ FULL HD! Η νέα σειρά Samsung Q900R 8K QLED TV περιλαμβάνει τρία μοντέλα 65”, 75” και 85” που διαθέτουν την τεχνολογία Artificial Intelligence, η οποία αναβαθμίζει κάθε περιεχόμενο σε ανάλυση που προσεγγίζει το 8Κ, κάτι μοναδικό! Ενδεικτικά, η φωτεινότητα φτάνει τα 4000nits, τη στιγμή που τα σημερινά μοντέλα δεν ξεπερνούν τα 2000nits.

Μελάνια: Widgets στα ράφια θα δώσουν τέλος στο χρονοβόρο ψάξιμο του κατάλληλου μελανιού για τον εκτυπωτή. Αρκεί, ο επισκέπτης να γράψει τον κωδικό του μοντέλου του στην ειδική εφαρμογή και η απάντηση θα έρθει άμεσα.

Σκούπες: Το κατάλληλο στήσιμο βοηθά στην επιλογή της κατάλληλης σκούπας με βάση το θόρυβο που κάνει, αρκεί να μπει η σκούπα σε λειτουργία. Παράλληλα τα widgets στα ράφια βοηθούν στην επιλογή της σωστής σακούλας για το κάθε μοντέλο σκούπας.

Προσωπική φροντίδα: Προϊόντα επαγγελματικής, αλλά και οικιακής χρήσης βρίσκονται στο σημείο, αλλά και ένας πρωτοποριακός καθρέφτης/οθόνη με την παρουσίαση των προϊόντων καθοδηγεί για την καλύτερη αγορά.

Σημεία άμεσης εξυπηρέτησης:
Στο σημείο Collect Point, οι διαδικτυακές και τηλεφωνικές αγορές βρίσκουν την άμεση παράδοση από τον πελάτη χωρίς αναμονή στο ταμείο. Το εξειδικευμένο Service Corner με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει την κάθε συσκευή, ακόμα και την σπασμένη οθόνη του κινητού μέσα σε μόλις 20 λεπτά! Ενώ, τα Ταμεία Express βοηθούν στην άμεση ηλεκτρονική πληρωμή με στόχο τη γρήγορα εξυπηρέτηση των πελατών. Παράλληλα, ειδικός χώρος αναλαμβάνει να παραλαμβάνει συσκευές, μικροσυσκευές και μπαταρίες για ανακύκλωση.

Η Κωτσόβολος αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του Ομίλου της Dixons Carphone. Τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται σε σταθερά αυξανόμενη τροχιά μεριδίων αγοράς κερδοφορίας, ενώ υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο σε όλους τους τομείς δράσης της, επανεπενδύοντας το 100% των ετήσιων κερδών της, για να μπορεί ο πελάτης της να απολαμβάνει μία νέα εμπειρία Κωτσόβολος.