Το νέο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. στα Χανιά (Μάρκου Μπότσαρη 1) συμπληρώνει τους 3 πρώτους μήνες της επιτυχημένης λειτουργίας του, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πόλης, στη θέση που μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».

Το κατάστημα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου προγραμματισμού της εταιρείας, που  είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Απρίλιο και ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, CEO & Αντιπρόεδρος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, κάνοντας λόγο για «ένα επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 10 εκ. € με ορίζοντα 2 χρόνων». Η αρχή έγινε με το νέο υπερ-κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, ενώ λίγες μόνο μέρες αργότερα ακολούθησε και αυτό των Χανίων.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αφενός εκφράζει το όραμα της εταιρείας που προχωρά με αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον με στόχο να βάλει το shopping σε νέο ΠΛΑΙΣΙΟ και αφετέρου την πρόθεσή της να επενδύσει και έξω από τα στενά όρια της Αττικής, επεκτείνοντας την εφαρμογή του πλάνου της και στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο αυτό, υιοθετείται μία πλήρως ανανεωμένη retail identity και δημιουργούνται καταστήματα τεχνολογίας διαφορετικά από τα άλλα, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τα προϊόντα, να ανακαλύψει τις δυνατότητές τους και να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία 360o.

Στο χώρο του νέου superstore διαμορφώνονται 6 πρωτοποριακά “Experience Points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό. 

Από την επιλογή τηλεόρασης μέσω του “Home Experience”, τις πτήσεις… κινηματογραφικών διαστάσεων του “Drone Cage” και το ασταμάτητο in-store gaming στο “Gaming Zone”, μέχρι τα ατέλειωτα κλικ στο “Photo Shooting Spot”, τα ξεχωριστά ακούσματα του “Sound Corner” και το real-time service με τη συνοδεία καφέ στο ειδικά διαμορφωμένο “The Lab”.

Η νέα εμπειρία που δημιούργησε το ΠΛΑΙΣΙΟ για τους επισκέπτες του με το κατάστημα των Χανίων συνεχίζεται και η εταιρεία προσκαλεί όλους όσοι δεν την έχουν ζήσει μέχρι σήμερα να το επισκεφθούν.