Από μικρή ηλικία έχουμε μεγαλώσει με τη φράση « δεν μπορείς να τα πάρεις όλα, διάλεξε… ή το ένα ή το άλλο». Εσύ όμως είσαι από αυτούς που θέλουν χιονοπόλεμο σε 22 βαθμούς κελσίου, burger μέσα σε donut, που θέλουν πολλά αλλά να δίνουν λίγα, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Τότε είσαι τύπος Media Markt!

Στη Media Markt καταλαβαίνουμε την ικανοποίηση του να μην συμβιβάζεσαι, να τα θέλεις όλα και να τα ζητάς όλα. Αν λοιπόν θέλεις τις καλύτερες τιμές, τεράστια ποικιλία, την πιο σύγχρονη τεχνολογία, και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη… τότε ένας είναι ο προορισμός, η Media Markt.

Αυτή την αίσθηση ελευθερίας του να τα θέλεις και να τα έχεις όλα, προβάλει η νέα καμπάνια της Media Markt με σλόγκαν «Όλοι τα θέλουμε όλα» και το εμβληματικό τραγούδι των Queen “I want it all”, την οποία θα απολαύσεις από όλα τα παραδοσιακά μέσα αλλά και online.

Έλα τώρα στα καταστήματα της Media Markt και το mediamarkt.gr και βρες τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε ασυναγώνιστες τιμές, με προσφορές που δεν θα βρεις αλλού, αλλά και κάθε υπηρεσία που θα κάνει της ζωή σου εύκολη και την απόλαυση της καινούριας συσκευής άμεση. Από την αυθημερόν παράδοση έως την εγκατάσταση και επίδειξη της συσκευής, και από την επέκταση εγγύησης G-Plus έως την express repair επισκευή κινητού σε 30’, όλες οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες για να κάνουν τη ζωή σου πιο άνετη και συναρπαστική! Τα 12 φυσικά καταστήματα της Media Markt, το online store (mediamarkt.gr) καθώς και η ειδική εφαρμογή για φορητές συσκευές, επιτρέπουν στους καταναλωτές να αποκτήσουν ό,τι θέλουν, όπου και όποτε τους βολεύει.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, η άριστη εξυπηρέτηση, και οι υπηρεσίες service είναι στη διάθεση σας με μια επίσκεψη στη Media Markt.

Στη Media Markt δεν υπάρχει δίλλημα, μπορείτε να τα έχετε όλα!.