Η Epson, καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι προχωρά από την 1η Οκτωβρίου 2018 σε επέκταση της βασικής εγγύησης επιλεγμένων επαγγελματικώνπροϊόντων απεικόνισης προσφέροντας βασική εγγύηση 3 ή 5 έτη ανάλογα με το μοντέλο.

Το νέο διευρυμένο πρόγραμμα εγγύησης για τις προηγμένες λύσεις οπτικής απεικόνισης της Epson αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των σχέσεων αξιοπιστίας που η εταιρεία έχει χτίσει με τους καταναλωτές και τους πελάτες της, προσφέροντάς τους υψηλού επιπέδου εταιρικές παρουσιάσεις, αλλά και παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε τουριστικά σημεία, μουσεία και γκαλερί, καθώς και εντυπωσιακή ψηφιακή σήμανση σε εμπορικά κέντρα, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλα.

Στο νέο πρόγραμμα εγγύησης συμμετέχουν ορισμένα από τα κορυφαία προϊόντα της σειράς EB, η οποία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που μετατρέπουν το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον σε ένα περιβάλλον δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση. Οι βιντεοπροβολείς της Epson βρίσκονται στο επίκεντρο της μετάβασης στις πραγματικά ευέλικτες ψηφιακές επικοινωνίες.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις των νέων προγραμμάτων εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν με μια επίσκεψή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της Epson, https://www.epson.gr/