Το ελληνικό MTV και το Vodafone CU σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την πιο privè, ξέφρενη και «Live @ Your Place» συναυλία, με τους Onirama. Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού Χριστίνα Ντάρλα από την Αθήνα, μετέτρεψε, για μια μέρα, το σπίτι της σε μουσική σκηνή.


liveatyourplace_logo-with-sponsorΗ τυχερή νικήτρια υποδέχθηκε το αγαπημένο της συγκρότημα στον χώρο της, παρέα με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η συνέχεια θα δοθεί επί της οθόνης, την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 21:00.


Το συνεργείο του MTV από το πρωί της Κυριακής ήταν εκεί για το στήσιμο της συναυλίας και ενώ οι καλεσμένοι κατέφθαναν το απόγευμα στο σπίτι της Χριστίνας, παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία του sound check, αλλά και την πρόβα των Onirama.


Όταν συγκεντρώθηκαν οι φίλοι της, και μοιράστηκαν τα Vodafone CU δωράκια, όλα ήταν έτοιμα στην ώρα τους, για να ακολουθήσει μια ξέφρενη συναυλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στην πισίνα. Και οι 70 φίλοι της, όλοι πιστοί fans των Onirama, δεν έπαψαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν τις αγαπημένες επιτυχίες του συγκροτήματος.


Ήταν ολοφάνερο ότι δεν τους ξέφευγε κανένας στίχος από το «Κλεψύδρα», «Παραδώσου», «Δύσκολος Καιρός Για Πρίγκιπες», «Κλείσε τα Μάτια», ενώ δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τις διασκευές των τραγουδιών των Onirama που υποστήριζε ο DJ. Μια πραγματικά απίθανη συναυλιακή εμπειρία με εξαιρετικές ερμηνείες των Onirama, έντονα και γιορτινά vibes από τη νικήτρια-fan Χριστίνα και τους φίλους της, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις οθόνες σας.


liveyourplaceoniramaΑκόμη, το MTV και το Vodafone CU θα συνεχίσουν την αναζήτηση του καταλληλότερου χώρου για μια νέα prive συναυλία στο σαλόνι, το parking, τη βεράντα, το μπαλκόνι, το παιδικό δωμάτιο, την ταράτσα και οποιοδήποτε άλλο απίθανο σημείο μπορεί να κριθεί ιδανικό! Σύντομα θα ανακοινωθεί ο δεύτερος διαγωνισμός του «Live @ Your Place», για να ζήσεις και εσύ την εμπειρία της πιο πρωτότυπης prive συναυλία που έγινε ποτέ, με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη! Περισσότερα στο www.liveatyourplace.gr.


Παρακολουθήστε τον ενθουσιασμό, την τρέλα, τις ερμηνείες, την ατμόσφαιρα, το εκρηκτικό feeling στο πρώτο «Live @ Your Place» με τους Onirama την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 21:00. και σε επανάληψη το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 19:00 και την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 23:00.


Το ελληνικό MTV και το Vodafone CU, που δηλώνει σταθερά “παρών” σε φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και ο,τιδήποτε καινοτόμο στο χώρο της μουσικής, υποστηρίζοντας το «Live @ Your Place» έχουν σαν σκοπό να φέρουν μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής, αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες πιο κοντά στο κοινό τους και να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους νικητές fans.