Η Sygic κυκλοφόρησε μια ενημέρωση της εφαρμογής Sygic Travel στην οποία παρουσιάζει τη λειτουργία υποστήριξης σε Apple Watch. Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο ρολόι τους για να βλέπουν εύκολα το πρόγραμμα της εκάστοτε ημέρας, για να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα μέρη γύρω τους ή να έχουν πρόσβαση στη λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη.

Η Sygic Travel, με την εφαρμογή της για κινητά και το διαδικτυακό της πλάνο, ανήκει στους κορυφαίους διαδικτυακούς διοργανωτές ταξιδιών και διακοπών. Το ταξιδιωτικό περιεχόμενο της εταιρείας εντοπίζεται σε 20 γλώσσες και καλύπτει πάνω από 24 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος με 800 χιλιάδες φωτογραφίες και 5 χιλιάδες βίντεο εικονικής πραγματικότητας. «Οι χρήστες μας ζητούσαν συνεχώς τη λειτουργία υποστήριξης σε Apple Watch, γιατί είναι πολύ πρακτικό, ενώ ταξιδεύεις, να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο πρόγραμμά σου χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου», λέει ο Lukáš Nevosád, αντιπρόεδρος του ταξιδιωτικού τμήματος στην εταιρεία Sygic.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, για να δείτε τον τρόπο λειτουργίας της Sygic Travel στο Apple Watch.

Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής Sygic Travel από το App Store, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, η εφαρμογή εγκαθίσταται αυτόματα στο Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch Series 4. Τότε, τα προσχεδιασμένα ταξίδια συγχρονίζονται αμέσως σε όλες τις συσκευές. «Οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο καθημερινό τους πρόγραμμα και στη λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη, καθώς και να δουν χρήσιμα μέρη που βρίσκονται γύρω τους, όπως εστιατόρια ή στάσεις δημόσιας συγκοινωνίας. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν λεπτομέρειες από ξεχωριστά μέρη μαζί με φωτογραφίες, όπως για παράδειγμα περιγραφές ή ώρες λειτουργίας. Επιπλέον, σε μία προβολή του χάρτη μπορούν να μάθουν περισσότερα για την τοποθεσία του μέρους που τους ενδιαφέρει και να φτάσουν εκεί εύκολα με τη βοήθεια της εφαρμογής πλοήγησης Apple Maps», εξηγεί ο  Lukáš Nevosád.

Εκτός από iPhone και Apple Watch, η Sygic Travel υποστηρίζει και iPad. Η λειτουργία υποστήριξης σε Apple TV  αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018.