Σε μια λαμπερή για τους εκπροσώπους του Τύπου και συνεργάτες εκδήλωση, στο μοναδικό νεοκλασικό κτίριο του Balthazar η Μeizu παρουσίασε τo νέο κινητό υψηλών προδιαγραφών, το Meizu 16th, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς των ειδικών της αγοράς που τονίζουν η ναυαρχίδα του μοντέλου 16 έχει ήδη δώσει τον τόνο για τα μελλοντικά μοντέλα της Meizu .

Η εταιρεία έχει ήδη κάνει ένα τεράστιο βήμα βγάζοντας στην αγορά ένα κορυφαίο smartphone με σκοπό να πάρει την θέση της στην κορυφή της τοπικής αγοράς ακόμα μία φορά, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και μία εξαιρετική εμπειρία για τους χρήστες με το αναβαθμισμένο FLYME 7 software. Η εταιρεία αποβλέπει επίσης στην επέκταση του ονόματός της στο εξωτερικό και ήδη το κάνει με επιτυχία σε άλλες Ασιατικές και Ευρωπαικές αγορές.

Την παρουσίαση συντόνισε ο social media ambassador της Μeizu, Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος παρουσίασε την φιλοσοφία και το όραμα τη Μeizu καθώς και την εμπειρία του μέσα από τον ένα χρόνο συνεργασίας με το brand.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της Μeizu παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Μeizu στην Ελλάδα , Γιώργος Σμπήτας ο οποίος ανάφερε ότι “Το νέο Μeizu 16th υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό του με τις επιδόσεις του, το σχεδιασμό του και τις καινοτομίες του.

Δεν αρκέστηκε μόνο στο να χρησιμοποιήσει τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845, να ενσωματώσει μνήμη 8GB RAM και 128GB ROM, να ενθουσιάσει με διπλή κάμερα Sony IMX380 12MP & ΙΜΧ350 20MP αλλά καινοτόμησε σε όλους τους τομείς, ενσωματώνοντας τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, εφαρμόζοντάς μια τεχνολογία υδρόψυξης και κατάφερε να έχει τα πιο λεπτά bezels”

Ακολούθησε cocktail party σε έναν από τους πιο ωραίους καταπράσινους κήπους στις παρυφές του κέντρου της πόλης και οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσερά cocktail και εδέσματα που επιμελήθηκε ο chef Χριστόφορος Πέσκιας.