Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η επέκταση του διεθνούς δικτύου VAR Partners της “Επίγνωσις”, μίας ακόμα εταιρείας μέλους του ομίλου επιχειρήσεων πληροφορικής Virtual Trip, για την προώθηση της κορυφαίας πλατφόρμας δια βίου μάθησης και e-learning, “eFront”.


epignosisΗ Integrax, που δραστηριοποιείται στο Τέξας των ΗΠΑ και στο Μεξικό, αποτελεί τον 21ο μεταπωλητή του “eFront” το οποίο διατίθεται πλέον από τέσσερις μεταπωλητές στην αμερικανική Ήπειρο. Το e-learning ήδη γνωρίζει μεγάλη άνθηση στις ΗΠΑ, καθώς καλύπτει επιτυχώς τις νέες ανάγκες που δημιούργησε η οικονομική κρίση.


Ακόμα, η ACP Computer Training & Consultancy έγινε σήμερα ο 22ος μεταπωλητής του eFront, προωθώντας το στη Σιγκαπούρη και σε άλλες Ασιατικές αγορές.


Παράλληλα, η Επίγνωσις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Likno.com στον τομέα παροχής υπηρεσιών e-learning hosting. Σημειώνεται ότι το ευρύ πελατολόγιο της Likno.com αριθμεί δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένων συνεργατών στις ΗΠΑ και άλλες διεθνείς αγορές.


Το “eFront” διανέμεται εκτός από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα και στις αγορές της Αργεντινής, του Μεξικού, της Αυστραλίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Δανίας, της Ρωσίας, της Πολωνίας, της Ινδίας, της Σιγκαπούρης και της Αιγύπτου.


vtripgroupKατά τους επόμενους μήνες, τα προϊόντα και οι λύσεις του ομίλου Virtual Trip θα διανέμονται από ένα ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών. Η διοίκηση του ομίλου θεωρεί δεδομένη την περαιτέρω επιτάχυνση της επέκτασης του διεθνούς δικτύου VAR Partners, καθώς ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με πολυάριθμες εταιρείες στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Τουρκία, την Ινδία και τη Νορβηγία.