Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις της LG στο 8ο Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας που για ακόμη μια χρονιά προσέλκυσε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Η LG υποστήριξε τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή ως Χορηγός Τεχνολογίας, και συμμετείχε δυναμικά με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Στη χορηγούμενη διαδρομή ‘LG Αθλητές του Αύριο’ διακρίθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος κολύμπησε 1,5 χλμ. και τερμάτισε πρώτος κάνοντάς μας όλους περήφανους! Η Μαρκέλλα και η Γεωργία Δαμασιώτη κολύμπησαν επίσης 1,5 χλμ. και τερμάτισαν αντίστοιχα στη δεύτερη και τρίτη θέση τόσο στην ηλιακή τους κατηγορία, όσο και overall στον αγώνα. Φέτος, η LG κάλυψε τις συμμετοχές στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών τόσο στον Κολυμβητικό Αγώνα των 1,5 χλμ. όσο και στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 300 παιδιά να συμμετάσχουν δωρεάν και να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση. Έτσι, η LG έμπρακτα προωθεί στη νέα γενιά τη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής και επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να αθλούνται.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πρωταθλητής κολύμβησης με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες, η Γεωργία και Μαρκέλλα Δαμασιώτη, καθώς και ο Απόστολος Παπαστάμος, νέοι και βραβευμένοι αθλητές στην κολύμβηση, μίλησαν στους μαθητές του Λυκείου των Σπετσών για τις εμπειρίες τους και την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι, και απάντησαν στις ενδιαφέρουσες απορίες τους. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της LG έφερε για άλλη μία φορά τους νέους αθλητές σε επαφή με νέους και καταξιωμένους αθλητές αντλώντας έμπνευση και γνώση από αυτούς και μεταδίδοντας το αθλητικό πνεύμα.

Τέλος, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, τo LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους και στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της LG, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το προσωπικό τους ‘LG t-shirt’ ως αναμνηστικό της διοργάνωσης. 

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε: «Για τέταρτη συνεχή χρονιά στηρίξαμε δυναμικά τη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon υλοποιώντας πολλές ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες με σκοπό να αναδείξουμε πολύπλευρα την αξία του αθλητισμού. Μεγάλη μας χαρά αποτελoύν οι βραβεύσεις των ‘LG Αθλητών του Αύριο’! Στόχος μας είναι το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ να επεκτείνεται κάθε χρονιά αγγίζοντας όλο και περισσότερα παιδιά».