Η Canon ανακοινώνειτην κυκλοφορία έξι νέων ασπρόμαυρων συσκευών A4 στη γκάμα των εκτυπωτών imageRUNNER ADVANCE: τα μοντέλα iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i, και iR ADV 715iZ.

Οι σειρές imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II θα αντικαταστήσουν τα μοντέλα 400i/500i, παρέχοντας σημαντικές αναβαθμίσεις στους χρήστες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και ασφάλειας. Οι νέες συσκευές εφοδιάζονται με όλα τα οφέλη του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου τρίτης γενιάς, περιλαμβάνοντας τα εργαλεία Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια. 

Φτιαγμένα για αποδοτικότητα

Με ταχύτητα μέχρι και  30% μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, οι οποίες φτάνουν μέχρι και τις 71 σελίδες ανά λεπτό, η τελευταία εισαγωγική σειρά χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και συμπαγές μέγεθος, στοιχεία ιδανικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και γραφεία δημόσιου τομέα. Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χρόνου, όπως η νέα all-in-one τεχνολογία κασετών γραφίτη , καθιστούν την αφαίρεση και αντικατάσταση του γραφίτη εύκολη υπόθεση, χωρίς να χρειάζεται τεχνικός. Με την ενσωμάτωση όλων των πλεονεκτημάτων του hardware της δεύτερης έκδοσης του τρίτου χαρτοφυλακίου των imageRUNNER Advance, τα νέα μηχανήματα είναι επίσης εφοδιασμένα με διαισθητική διεπαφή χρήσης και έγχρωμη οθόνη αφής για ευχρηστία. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πλήρη συνέπεια σε ολόκληρη την πλατφόρμα για μια εξατομικευμένη και αξιόπιστη χρηστική εμπειρία. Οι προσαρμοσμένες οθόνες, ρυθμίσεις και λειτουργίες, βοηθούν στη βελτιστοποίηση και τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας. 

Αποδοτικότητα και μείωση κόστους παραγωγής εκτυπώσεων στο επίκεντρο

Η ενσωματωμένη πλατφόρμα cloud μειώνει τις απαιτήσεις σε πόρους πληροφορικής, χάρη στην συνεχώς εξελισσόμενη ενοποιημένη πλατφόρμα firmware – Unified Firmware Platform (UFP). Με τη συνεχή προσθήκη των πιο πρόσφατων δυνατοτήτων και ανανεώσεων, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με την ελάχιστη καταβολή προσπάθειας από τους χρήστες. Οι πελάτες είναι ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, καταργώντας την ανάγκη αλλαγής των στόλων συσκευών με κάθε ενημέρωση.  Οι πελάτες μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν το συνολικό κόστος της εκτύπωσης με το uniFLOW online Express, το οποίο επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του κόστους μέσω της προβολής και του ελέγχου  ολόκληρης της υποδομής εκτύπωσης.  Η κασέτα γραφίτη all-in-one ελαχιστοποιεί περαιτέρω το κόστος, καθιστώντας την μια αποτελεσματική επιλογή για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. 

Ασφάλεια στο σχεδιασμό

Οι νέες συσκευές διαθέτουν μια σειρά από πρόσθετες και βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας, γεγονός που τις τοποθετεί ανάμεσα στα πιο ισχυρά και αξιόπιστα A4 μοντέλα ασπρόμαυρης εκτύπωσης  που διατίθενται στην αγορά. Η κρυπτογράφηση σκληρού δίσκου, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ χαρακτηριστικό, και η ταυτοποίηση ταυτότητας χρήστη κατά την είσοδο στη συσκευή, προστατεύουν το απόρρητο και ενισχύουν τα διαπιστευτήρια ασφαλείας, ακόμη και όταν η εκτύπωση εκτελείται από το κινητό. Για να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη διανομή ευαίσθητων πληροφοριών, διάφορες λειτουργίες συσκευών μπορούν να απενεργοποιηθούν για μεμονωμένους χρήστες, βοηθώντας στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του κανονισμού GDPR.

Αξιόπιστη και ποιοτική συσκευή

Διαθέτοντας ADF scanner, συσκευή ανέπαφης ανάγνωσης κάρτας και εξειδικευμένο μοντέλο φινιρίσματος, η συμπαγής σχεδίαση επιτρέπει στη συσκευή να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί στη λειτουργικότητα. Το ενσωματωμένο λογισμικό cloud επιτρέπει την απρόσκοπτη ενοποίηση με υπάρχοντα συστήματα και απομακρυσμένη πρόσβαση εκτύπωσης. Η ανώτερη ποιότητα εικόνας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση hardware και software που είναι ασυναγώνιστη από την άποψη της κάλυψης των επαγγελματικών αναγκών για ασπρόμαυρη εκτύπωση και σάρωση A4. 

«Με αυτή την τελική ανανέωση στη δεύτερη έκδοση της τρίτης γενιάς του χαρτοφυλακίου, θέλαμε να υπογραμμίσουμε τη δέσμευσή μας στους πελάτες μας, ανεξαρτήτως του μεγέθους ή των απαιτήσεών τους», εξηγεί η Micaela Longo, Product Marketing Specialist, Canon Europe. «Είτε είστε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, ή ένας μεγάλος εταιρικός οργανισμός, είμαστε υπερήφανοι να δηλώνουμε ότι η γκάμα συσκευών της Canon μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη ή προϋπολογισμό, παρέχοντας παράλληλα την κορυφαία στην κατηγορία λειτουργικότητα και ασφάλεια που χαρακτηρίζει η βραβευμένη μας πλατφόρμα».