Πρώτη σε μερίδια αγοράς των Α3  προϊόντων στην ελληνική αγορά εμφανίζεται η Xerox στα  αποτελέσματα που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία Infosource για το πρώτο εξάμηνο του 2018. Το brand Xerox κατάφερε για μια ακόμη φορά να διατηρήσει την ηγετική του θέση στο σύνολο της κατηγορίας των Α3  Πολυλειτουργικών Εκτυπωτών (MFP΄s), με ποσοστό  22%, ενώ παρουσίασε αύξηση εγκαταστάσεων όχι μόνο σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2017, αλλά και σε σχέση με την συνολική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η συνολική αγορά παρουσίασε αύξηση 23%, ενώ η Xerox παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 35%.

Στα πολύ καλά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου συνέβαλαν τα προηγμένα μοντέλα πολυλειτουργικών εκτυπωτών της Xerox με ενσωματωμένη την πρωτοποριακή τεχνολογία ConnectKey®, καθώς και η μοναδική προσφορά που η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία, με την επιλογή μιας ConnectKey® A3 συσκευής, o πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα πακέτο δωρεάν credits για μια από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Xerox App Gallery:

– το Easy Translator App, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν αυτόματα ένα σαρωμένο αρχείο σε 45 γλώσσες, διατηρώντας συγχρόνως το layout του εγγράφου και
– το OptimiDoc Cloud App, το οποίο μετατρέπει το σαρωμένο αρχείο ή business card σε επεξεργάσιμη μορφή (Scan-To-OCR) και σε πολλαπλούς  αποθηκευτικούς χώρους ταυτόχρονα (π.χ. Cloud, Email, FTP), με απίστευτη ευκολία και με απόλυτη ασφάλεια

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Xerox ήταν η μόνη εταιρεία που πραγματοποίησε εγκατάσταση έγχρωμης πρέσας κομμένου φύλλου ταχύτητας 150 σελίδων Α4 το λεπτό.

Τέλος, για το ίδιο χρονικό διάστημα, στη νευραλγική κατηγορία των A4 Laser MFPs η Xerox παρουσίασε μεγάλη αύξηση σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά – η αγορά αυξήθηκε κατά 30% ενώ η Xerox σημείωσε αύξηση 85%.

Ο Χάρης Τράμπας, Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ένα ακόμη εξάμηνο η αγορά έδειξε την έμπρακτη εμπιστοσύνη της στις πρωτοποριακές λύσεις της εταιρείας μας, σε ένα ευμετάβλητο επιχειρηματικό περιβάλλον, με διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες στη διαχείριση εγγράφων. Όλοι μας στη Xerox Hellas, αλλά και στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους υφιστάμενους, αλλά και στους νέους πελάτες μας, με απώτερο στόχο να τους βοηθάμε να επικοινωνούν, να διασυνδέονται και να εργάζονται πιο εύκολα και πιο αποδοτικά».