Πείτε αντίο στα μικρά και φτωχά σε χαρακτηριστικά tablet, καλωσορίζοντας στην καθημερινότητά σας το νέο σας αγαπημένο μέσο ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας!

Tο Lenovo Tab 4 10 Plus κατορθώνει να προσφέρει μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που δύσκολα θα περίμενε να διαβάσει κανείς δίπλα από την προσιτή τιμή του. Ξεκινάμε με την 10.1 ιντσών οθόνη του, η οποία προσφέρει όχι μόνο μια «χορταστική» διαγώνιο, για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, αλλά και μια ευκρινέστατη Full HD ανάλυση στα 1920×1200 pixels. Ας μην ξεχνάμε πως η αγορά έχει αρχίσει να περιθωριοποιεί τα tablets με μικρή οθόνη, παραχωρώντας τη θέση τους σε multimedia tablets, ικανά να επωμιστούν τη διασκέδαση αλλά και την ενημέρωση ή την εργασία σας. Για να το κατορθώσει αυτό το Tab 4 10 Plus, εκτός από την εντυπωσιακά φωτεινή IPS οθόνη του, επιστρατεύει και την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, φέρνοντας τον κινηματογράφο στα χέρια σας!

Σε ρόλο ακούραστου εργάτη πίσω από το περιεχόμενο που απολαμβάνετε στο προσκήνιο, συναντάμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, τον ταχύτατο Snapdragon 625, με πυρήνες που μπορούν να αγγίξουν έως και τα 2,0Ghz. Σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM, μετατρέπει το multitasking, την ταυτόχρονη εκτέλεση δηλαδή πολλαπλών εφαρμογών, σε μια άνετη διαδικασία ρουτίνας, δίχως την παραμικρή ένδειξη «κόπωσης».

Στα θετικά του tablet της Lenovo προσθέστε και την μπαταρία των 7.000mAh ικανή να σας δώσει έως 12 ώρες συνεχόμενης χρήσης, πριν αναγκαστείτε να την επαναφορτίσετε. Αν στο Tab 4 10 Plus επιφυλάσσετε επαγγελματική χρήση, η ασφάλεια και η ευκολία ξεκλειδώματος μέσω του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος θα σας φανεί πολύτιμη. Αν πάλι θέλετε να το μετατρέψετε στον αγαπημένο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό σύμμαχο όλων των μελών της οικογένειας, το ειδικό «Kids Mode» σας υπόσχεται ασφαλή χρήση, επιμελώς σχεδιασμένη για μικρά παιδιά.


Οθόνη: 10.1″ FHD IPS Multi-Touch display, φωτεινότητας 400nit, ανάλυσης 1920×1200 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Επεξεργαστής: Octa-core 64-bit Qualcomm Snapdragon 625 @2,0Ghz

Αποθηκευτικός χώρος: 16GB (επεκτάσιμος με microSD)

Μνήμη: 3GB RAM

Θύρες: 3.5 mm audio, microSD, USB-Type C

Συνδεσιμότητα: 4G-LTE (για την 4G έκδοση), WiFi AC, Bluetooth 4.2, GPS/ A-GPS

Κάμερα: Κύρια 8MP και εμπρόσθια 5MP

Λειτουργικό: Android 7.1

Βάρος: 484 γρ. (4G & WiFi έκδοση) / 479 γρ. (WiFi έκδοση)

Μπαταρία: 7.000mAh

Εγγύηση: 2 έτη Pick-Up & Return