Στη διεξαγωγή εξειδικευμένου Σεμιναρίου Πιστοποίησης ERP Consultants προχωράει η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους υποψηφίους να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με τη γνώση του κορυφαίου Cloud ERP της ελληνικής αγοράς.

Το σεμινάριο φέρει τον τίτλο SoftERP Consultant και επικεντρώνεται στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης αναφορικά με τη χρήση και παραμετροποίηση του λογισμικού Soft1. Μέσα από δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας, καθώς και σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές εκπαίδευσης, το σεμινάριο της SoftOne θα βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο να κατανοήσει σε βάθος τις δυνατότητες του Soft1 και να αναπτύξει ισχυρές γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τη λειτουργία του.

Με το πέρας του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ειδικές εξετάσεις, ώστε να αποκτήσουν τίτλο πιστοποίησης “Soft1 ERP Consultant επί των γνωστικών πεδίων της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει τις εργασίες του την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσει συνολικά 2 μήνες. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και δυνατότητα αιτήσεων συμμετοχής, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.softone.gr/erp-consultant-level-1/