Η Creative ανακοίνωσε προ ημερών το πρώτο λανσάρισμα στην κατηγορία της επαναστατικής τεχνολογίας της Super X-Fi holography, τον Creative SXFI AMP. Ο SXFI AMP είναι κατασκευασμένος για χρήστες Android και συνδυάζει την τεχνολογία Super X-Fi με έναν ενισχυτή ακουστικών υψηλής απόδοσης σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από ένα δάχτυλο. Το λανσάρισμά του ακολούθησε ανακοίνωση της Creative για νούμερα από τη πρώτη μέρα της παρουσίασης του.

Τον κωδικό αυτόν θα ακολουθήσει πολύ σύντομα η διάθεση του Bluetooth ακουστικού SXFI AIR, που αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους χρήστες iOS, το SXFI AIR προωθεί μια νέα γενιά προηγμένων ακουστικών που ενσωματώνουν την τεχνολογία Super X-Fi ακριβώς στην καρδιά ενός ακουστικού Bluetooth.

 «Από την πρώτη μέρα της παρουσίασης του στη CES στο Las Vegas τον περασμένο Ιανουάριο, το Super X-Fi έχει αφήσει άφωνους τους κριτικούς με τον τρόπο που έχει μεταμορφώσει την εμπειρία ακρόασης στα ακουστικά. Οι ειδήμονες της μουσικής το χαρακτήρισαν ως «μαγικό», «ασύλληπτο», «τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό» και με πολλούς ακόμα μεγαλειώδεις χαρακτηρισμούς που ακολουθήθηκαν από πολλά βραβεία. Αρκετά εκπληκτικό, αν λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά βασίζονταν μόνο σε κάποια demos τεχνολογίας ήχου ακουστικών. Το Super X-Fi δεν είναι απλώς οποιαδήποτε τεχνολογία 3D ή surround ήχου, αυτά τα είχαμε πριν από 20 χρόνια. Είναι πολύ, πολύ περισσότερα. Σκεφτείτε τη μαγεία της ολογραφίας, αλλά αυτή τη φορά στον ήχο και τα ακουστικά. Αυτό συμβαίνει τώρα», δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

«Είμαστε περήφανοι για τα δύο πρώτα προϊόντα αυτής της μαγικής τεχνολογίας, το SXFI AMP και το SXFI AIR. Και τα δύο θα φέρουν επανάσταση στην εμπειρία ήχου μέσα από τα ακουστικά σας στις ταινίες, τη μουσική, αλλά και στα smartphones, τα tablet, τους υπολογιστές και τις κονσόλες παιχνιδιών. Σε αντίθεση με τον τυπικό ήχο των ακουστικών, όπου ο ήχος κατευθύνεται απευθείας στα αυτιά σας και παγιδεύεται στο κεφάλι σας, το Super X-Fi θα σας αφήσει να νιώσετε τον ήχο σα να έρχεται από το περιβάλλον και να εξαφανίζει τα ακουστικά σας!»

Οι κωδικοί SXFI AMP® και SXFI AIR® διατίθενται προς το παρόν προς πώληση μόνο στη Σιγκαπούρη.