Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση επισκεπτών ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της Nikon το Athens Flying Week 2018, το μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Πάνω από 60.000 επισκέπτες προσήλθαν το Σαββατοκύριακο στο χώρο του Athens Flying Week για να απολαύσουν τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις.

Στο περίπτερο της Nikon οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα Nikon και να δοκιμάσουν σε πραγματικό χρόνο τις δυνατότητές τους, έχοντας στη διάθεσή τους ένα από τα πιο εκπληκτικά και απαιτητικά θέματα φωτογράφισης, τις επιδείξεις αεροσκαφών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι φίλοι της φωτογραφίας γνώρισαν από κοντά τις πολυαναμενόμενες mirrorless φωτογραφικές μηχανές της σειράς Z, του νέου συστήματος πλήρους κάδρου της Nikon, που αποτελείται από τις μηχανές με φορμά FX, τους φακούς και τον προσαρμογέα μοντούρας φακού. Το νέο  σύστημα mirrorless φωτογραφικών μηχανών της Nikon αναπτύχθηκε με κέντρο  τη νέα, μεγάλη μοντούρα Z της Nikon, η οποία επιτρέπει την αποτύπωση περισσότερου φωτός με αποτέλεσμα περισσότερες λεπτομέρειες, περισσότερο βάθος και περισσότερα χρώματα για εκπληκτικές φωτογραφίες και εντυπωσιακά video.

Με τις DSLR φωτογραφικές μηχανές και τους υπερ-τηλεφακούς της Nikon αλλά και με τη νέα COOLPIX P1000 με το εξαιρετικά υψηλό οπτικό zoom 125x, οι επισκέπτες απαθανάτισαν τις ακροβατικές φιγούρες των αεροσκαφών, ενώ με τα κιάλια Nikon είχαν τη δυνατότητα να μπουν στην καρδιά της δράσης, όσο μακριά και αν ήταν.

Οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι τεχνικής υποστήριξης της Nikon βρίσκονταν στη διάθεση των ενδιαφερομένων προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα προϊόντα, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις πρωτοποριακές λειτουργίες που αυτά ενσωματώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece