Τα νέα εντυπωσιακά iPhone XsiPhone Χs Max, καθώς και το Apple Watch Series 4 είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των Apple προϊόντων.

Τα επαναστατικά χαρακτηριστικά των iPhone XsiPhone Χs Max απογειώνουν την εμπειρία θέασης με τη μοναδική Super Retina οθόνη 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών αντίστοιχα, και  τη λήψη φωτογραφιών, ενώ παράλληλα θέτουν νέα δεδομένα στις λειτουργίες των smartphones. Το Apple Watch Series 4 αποτελεί ένα μοναδικό smartwatch που ανικατοπτρίζει την απόλυτη εξέλιξη στο χώρο των smartwatches διαθέτοντας πρωτοποριακές δυνατότητες επικοινωνίας, υγείας και άθλησης.

Τα νέα iPhone είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και στο πρώτο Apple Shop της Ελλάδας, που βρίσκεται στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens. Μέσα στα 50 τμ. οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα, αλλά και το πλήρες οικοσύστημα της Apple. Επίσης, οι παραγγελίες μπορουν να πραγματοποιηθύν μέσω του www.kotsovolos.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου2102899999.