Η Sony ανακοίνωσετο λανσάρισμα του Sony α Universe Europe, το οποίο σχεδιάστηκε για να αποτελέσει μια ιστοσελίδα-κόμβο ενημέρωσης για τους χρήστες των φωτογραφικών μηχανών Sony που αυξάνονται συνεχώς. Η ιστοσελίδα θα φιλοξενεί αποκλειστικό περιεχόμενο όπως:

  • Αφιερώματα για την ομάδα των Sony Imaging Ambassadors (εκπρόσωποι φωτογραφίας της Sony)

  • Πρακτικές συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας

  • Προφίλ, βιογραφίες και συλλογές φωτογραφιών των Sony Imaging Ambassadors

  • Διαγωνισμοί φωτογραφίας και βίντεο από τη Sony στους οποίους θα μπορούν να συμμετέχουν φωτογράφοι και δημιουργοί βίντεο

  • Λεπτομέρειες για τοπικές εκδηλώσεις, όπου το κοινό θα μπορεί να έρθει σε επαφή και να δοκιμάσει τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Sony

  • Τα τελευταία νέα σχετικά με τον τομέα φωτογραφίας της Sony

To Sony α Universe θα εμβαθύνει δίνοντας επιπλέον πληροφορίες για το έργο των Imaging Ambassadors και θα εξερευνά το πάθος που καθοδηγεί και εμπνέει τη δουλειά τους. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν από αυτούς διάφορα τεχνικά και δημιουργικά μυστικά της φωτογραφίας μέσα από ενδελεχή άρθρα και εκπαιδευτικά αφιερώματα που θα αφορούν όλα τα είδη φωτογραφίας αλλά και φωτογραφικού εξοπλισμού.

«Τα τελευταία χρόνια η Sony έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, όσον αφορά στο τι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο της φωτογραφίας, ενώ το λανσάρισμα του Sony α Universe Europe αποτελεί το επόμενο βήμα στη στρατηγική μας, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του δικού τους εξοπλισμού από τη Sony» δήλωσε ο κος Yann SalmonLegagneur, Director of Product Marketing, Sony Europe. «Στόχος μας είναι οι διάφορες φωτογραφικές τεχνικές να μην αποτελούν πια μυστήριο και να εμπνεύσουμε τους φωτογράφους να δοκιμάσουν νέα πράγματα, με την βοήθεια και την καθοδήγηση μερικών από τους καλύτερους φωτογράφους στον κόσμο.»

Η νέα ιστοσελίδα Sony α Universe Europe είναι πλέον «στον αέρα» και θα ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο, διαρκώς. Είναι διαθέσιμη σε 22 ευρωπαϊκές γλώσσες και αναβαθμίζεται με νέα για διαφορετικούς τομείς και ενδιαφέροντα. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν εδώ.