Get to the choppa! Η εμπορική έκδοση του Air MissionsHIND, του εξομοιωτή μαχητικών ελικοπτέρων με την έντονη δράση, προσγειώθηκε με ασφάλεια στα ράφια των καταστημάτων όλης της Ευρώπης για λογαριασμό του PlayStation 4.

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/MTp3IAHG7s4

Κατεβάστε τα assets από εδώ: https://my.hidrive.com/share/fpcc7muiyr

Καταταγείτε μας είπαν, καταταγείτε

Στο Air MissionsHIND οι παίκτες μπορούν να κατακτήσουν τον ουρανό σε 4 ρεαλιστικά ελικόπτερα αναχαίτισης, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και το εμβληματικό Mi-24 Hind. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι, πιλοτάροντας με επαγγελματισμό στις φανταστικές αποστολές, να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους αντικειμενικούς στόχους, όπως η καταστροφή συγκεκριμένων στόχων ή η κατάρριψη αντίπαλων ελικοπτέρων, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία οπλισμού.

Συνεργαστείτε στη μάχη

Εκτός από τις single player αποστολές του campaign, το Air MissionsHIND προσφέρει εκπαιδευτικές πτήσεις, αλλά και τα Instant Mission και Instant Action modes. Η συμμετοχή στον πόλεμο με φίλους είναι πιο εύκολη από ποτέ με το online coop campaign και τις coop Instant Missions. Για να ολοκληρωθεί ο χαμός, το παιχνίδι προσφέρει online multiplayer, στο οποίο οι πιλότοι κατατάσσονται για να δοκιμαστούν στο Deathmatch και στο Team Deathmatch mode.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Κατακτήστε τον ουρανό με το ελικόπτερο αναχαίτισης Mi-24 Hind, γνωστό ως «Flying Tank»
  • Πολεμήστε στο single player και στο multiplayer – Deathmatch, Instant Action και Online Co-op
  • Πετάξτε πάνω από την Κεντρική Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, τον Αρκτικό Ωκεανό και τη Νοτιοανατολική Ασία
  • Εξοπλιστείτε με συντριπτικά όπλα και πυραύλους, όπως τα πυροβόλα GUV και οι βόμβες FAB
  • Μάθετε να πετάτε σε τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας