Η Nikon προετοιμάζεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της κορυφαίας εκδήλωσης παγκοσμίως στον τομέα της φωτογραφίας, της έκθεσης photokina, στην Κολωνία.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν άμεση επαφή με τα τελευταία προϊόντα, όπως τα νέα προϊόντα πλήρους κάδρου, τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless με φορμά FX και μοντούρα Z της Nikon, τους φακούς και τον προσαρμογέα μοντούρας φακού, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Nikon στο Halle 2.2 θα μπορέσουν επίσης να δοκιμάσουν τη μεγάλη ποικιλία των επαγγελματικών προϊόντων D-SLR της Nikon, όπως τη βραβευμένη φωτογραφική μηχανή Nikon D850 με φορμά FX, η οποία, με εύρος ISO 64–25600 και ευκρίνεια 45,7 MP, προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ανάλυσης, ταχύτητας και ευαισθησίας στο φως. Επίσης θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών μηχανών Nikon και φακών NIKKOR για να απολαύσετε από κοντά, όπως η D3500 για αρχάριους που ανακοινώθηκε πρόσφατα, η COOLPIX P1000 με megazoom, καθώς και ο υπερτηλεφακός υψηλών επιδόσεων AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR και ο AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED – ο πρώτος τηλεφακός της σειράς NIKKOR που διακρίνεται για τον ενσωματωμένο τηλεμετατροπεά 1,4x.

Στο περίπτερο της Nikon θα βρίσκονται επίσης ορισμένοι από τους καλύτερους φωτογράφους του χώρου, για να μας μιλήσουν για τις εμπειρίες τους φωτογραφίζοντας με εξοπλισμό Nikon. Ο Πρεσβευτής της Nikon στην Ευρώπη και φημισμένος καλλιτεχνικός φωτογράφος David Yarrow θα μιλήσει για την υποβλητική και καθηλωτική φωτογράφιση της ζωής πάνω στη γη, καθώς και για την απαιτητική πορεία που ακολούθησε για να πετύχει αυτό το μοναδικό στυλ. Παράλληλα, η επίσης Πρεσβευτής στην Ευρώπη, Ιταλίδα φωτογράφος γάμων Nadia Meli θα αποκαλύψει την εμπειρία της κατά τη δοκιμή του νέου συστήματος μοντούρας Z και τη συμβατότητά του τόσο με τους νέους όσο και με τους υπάρχοντες φακούς NIKKOR. Τη φετινή λίστα αστέρων συμπληρώνουν ο Βρετανός φωτογράφος και παραγωγός ταινιών Rob Whitworth, ο ανερχόμενος αστέρας Jamari Lior, ο βραβευμένος φωτογράφος και παραγωγός Pep Bonet, η Πρεσβευτής της Nikon Nordic Frøydis Geithus και ο φωτορεπόρτερ αθλητικών θεμάτων και ειδήσεων Lukas Schulze.

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Το νέο μας φωτογραφικό σύστημα mirrorless σηματοδοτεί την αναζήτησή μας για μια νέα διάσταση στην οπτική απόδοση, επεκτείνοντας τα όρια ανάλυσης και ποιότητας και τελικά προσφέροντας ένα νέο επίπεδο δυνατοτήτων στους δημιουργούς που αναζητούν το επόμενό τους έργο. Η Nikon έχει μια λύση για κάθε φωτογράφο και όσοι παρευρεθούν στην έκθεση θα μπορέσουν να νιώσουν, να γνωρίσουν και να βιώσουν το νέο σύστημα μαζί με τα υπόλοιπα κορυφαία προϊόντα μας.

Επίσης, χάρη στους εξαιρετικούς ομιλητές μας, που πάνω στη σκηνή της Nikon θα μοιραστούν τις φωτογραφικές τους εμπειρίες, προκλήσεις και συμβουλές, φέτος χωρίς αμφιβολία θα ζήσουμε την καλύτερη photokina έως τώρα.»

Η έκθεση photokina θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018. Για τις τελευταίες ειδήσεις και απόψεις, καθώς και για το πλήρες πρόγραμμα των ομιλητών, ακολουθήστε μας στο Twitter @NikonEurope. Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο Twitter #NikonPhotokina.