Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του και καλωσορίζει τους επισκέπτες του στην «καρδιά της τεχνολογίας».

 

Με digital αισθητική και έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη, το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η οποία αναδεικνύεται μέσα από ξεχωριστές θεματικές ζώνες, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, Laptops, αξεσουάρ, καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM). Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές:

 

 • Smart Home Lounge: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για «έξυπνα σπίτια», που ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.
 • Gaming Corner: οι λάτρεις του gaming μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια & κονσόλες και να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους τίτλους των games.
 • Music: οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν αξεσουάρ, gadgets αλλά και hi- tech προϊόντα ήχου.
 • Fitness: οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τα fitness gadgets που τους ταιριάζουν, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων.
 • TV Corner: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τις πλέον προηγμένες Smart & 4Κ Ultra HD τηλεοράσεις για κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία.

 

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

«Το νέο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο κέντρο της Γλυφάδας έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία, οδηγώντας τον στην καρδιά της τεχνολογίας. Στους τρεις ορόφους του καταστήματος, οι επισκέπτες μας μπορούν να δοκιμάζουν τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, να ενημερώνονται και να έρχονται σε επαφή πρώτοι με όλες τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις τάσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας, του gaming, των digital προϊόντων κ.ά. Και όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και οικείο, με εξειδικευμένο προσωπικό και ποιοτική εξυπηρέτηση», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ.

 

Στο νέο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα, οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

 

Δείτε εδώ το 360o tour του νέου experiential καταστήματος.


ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Στην καρδιά της τεχνολογίας


Με δυναμικές επιδόσεις και όραμα την ανάπτυξη, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα. Προσφέρει ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, high tech συσκευές και smart gadgets, καθώς και προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βάζει τον πελάτη στην καρδιά της τεχνολογίας, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και αλλάζει συνεχώς για να παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πελάτη, με την ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα καταστήματα στην πολυετή πορεία τους.

Προσφέροντας στον πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, ανανεώνοντας διαρκώς τα καταστήματα και το site του και επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων του, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί reστη συνείδηση των καταναλωτών ως Νο1 αλυσίδα με εξειδίκευση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας[1]. Μόνο το 2017, οι καταναλωτές που επισκέφθηκαν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποιήθηκαν περίπου 20 εκατομμύρια συναλλαγές.

 

Highlights 2018 up-to-date

 

 • Η επισκεψιμότητα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με την περσινή χρονιά.
 • O ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί την ηγετική του θέση στην προτίμηση των καταναλωτών για αγορά Mobiles/Smartphones και Αξεσουάρ (Νο1 προορισμός, βάσει έρευνας της QED).
 • Oι πωλήσεις στα ψηφιακά προϊόντα αυξάνονται με διψήφιο ποσοστό σε σχέση με πέρυσι, με το ΓΕΡΜΑΝΟ να κινείται υψηλότερα από τις τάσεις της αγοράς.
 • Η επένδυση στο Gaming από τα μέσα του 2017, φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της αλυσίδας, με μια ματιά

 • Το μεγαλύτερο Retail δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.
 • Στην καρδιά της τεχνολογίας, με προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν έμπρακτα την υπόσχεση της μάρκας.
 • Πελατοκεντρική φιλοσοφία: εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία (Tech Experts), φιλικότητα.
 • Νο 1 προορισμός για smartphones.
 • No 1 προορισμός για Service κινητού (εξουσιοδοτημένο Service για Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables, Drones).
 • Yπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας: G Service, G Insurance, G Photoprint, G Tattoo, G Buy Back

 

Δίκτυο Καταστημάτων

 

Από ένα κατάστημα το 1980, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αριθμεί σήμερα σχεδόν 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, όπου κι αν βρίσκονται.

 

Με μοντέρνα αισθητική, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν στόχο να βάλουν τον πελάτη “στην καρδιά της τεχνολογίας”, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία. Τα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σε διακριτές ζώνες που αναδεικνύουν τις προϊοντικές κατηγορίες και την πλούσια γκάμα, με digital σήμανση, διαδραστικές οθόνες αφής και live demos των προϊόντων. Παράλληλα, διαθέτουν βιωματικές γωνιές, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν live προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, συσκευές και games, να τα συγκρίνουν, να σερφάρουν με απίστευτες ταχύτητες και να ζήσουν μια ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

 

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουν προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και Τηλεόραση, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεις, laptops, high tech συσκευές και smart gadgets (wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες). Συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών και αλλάζουν τον τρόπο που βιώνουν την τεχνολογία, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες όπως:

 

GTech Experts: Οι G-Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν τη συσκευή, το Laptop  ή τη Smart TV που τους ταιριάζει και να τους μάθουν τις δυνατότητές τους, να συνδέσουν και να εκσυγχρονίσουν το νέο τους Smartphone, Tablet, Smartwatch ή Activity Τracker με τις υπόλοιπες συσκευές τους,  αλλά και να τους καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο του Gaming, του Smart Home, των Smart Gadgets, των Drones αλλά και των Αξεσουάρ.

 

GService: Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο service και τη βοήθεια πάνω από 300 εξειδικευμένων συμβούλων ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για Service, όπου οι καταναλωτές μπορούν να επισκευάσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας οικονομικά, ώστε να λειτουργούν πάντα σαν καινούργια. Ένας στους δύο καταναλωτές που πήγε το κινητό του για επισκευή το 2017, επέλεξε τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ[2] και την υπηρεσία G-Service.

 

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών Service, που περιλαμβάνει: Εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, δωρεάν έλεγχο της συσκευής με την υπηρεσία G-Check up, επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή καθώς και διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής. Παράλληλα, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συστηματική εκπαίδευση των συμβούλων της στο service, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς service και εξοπλισμό εγκεκριμένο από τους κατασκευαστές.

 

Τα καταστήματα διαθέτουν πολλές ακόμη μοναδικές υπηρεσίες όπως το GInsurance, υπηρεσία που ασφαλίζει τα προϊόντα τεχνολογίας όπως συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας, Tablet, Wearable ή Laptop από κάθε ατύχημα π.χ θραύσης, φωτιάς ή υγρασίας και το GBuy Back με το οποίο οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανταλλάζουν παλιά κινητά ή tablet και κερδίζουν εκπτώσεις σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με την υπηρεσία G-Files, όλες οι μνήμες του παλιού Smartphone μεταφέρονται στο καινούργιο, ενώ η υπηρεσία Gphotoprint εκτυπώνει φωτογραφίες με τη μοναδική ποιότητα KODAK. Στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιλαμβάνονται και οι: GTatoo, GCatalogue, GTransfer App και G-Επιστροφή Χρημάτων.

[1]Έρευνα QED το 2017, σε δείγμα 20.000 ατόμων στο σύνολο της αστικής και μη αστικής Ελλάδας

[2] Έρευνα QED