Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι λύσεις SAP SuccessFactors  αναγνωρίστηκαν για 8η συνεχή χρονιά ως πρωτοπόρες παγκοσμίως στα IDC MarketScapes 2018 Vendor Assessments στον τομέα Διαχείρισης,  Απόδοσης,  Επιμόρφωσης  και Επιβράβευσης Ταλέντων.

Οι έρευνες IDC MarketScapes αξιολογούν την ολοκληρωμένη διαχείριση επίδοσης, επιμόρφωσης και επιβράβευσης ταλέντων, ικανότητες που προσελκύουν, εξελίσσουν, ανταμείβουν και διατηρούν τους εργαζομένους παγκοσμίως. Η κατάταξη καθορίζεται από αναλυτικές έρευνες, συνεντεύξεις και αξιολογήσεις της εμπειρίας χρήστη, βασισμένες σε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των διαθέσιμων ικανοτήτων και υπηρεσιών, της συμβατότητας των πωλήσεων με τις σημερινές καταναλωτικές ανάγκες, καθώς επίσης και τις μελλοντικές στρατηγικές σχετικά με τις προσφορές, τα τμήματα πελατών, τα επιχειρηματικά σχέδια και τα σχέδια προώθησης στην αγορά για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

«Οι λύσεις SAP SuccessFactors συνεχίζουν να καινοτομούν στον τομέα διαχείρισης των ταλέντων και του ανθρώπινου δυναμικού και επενδύουν σημαντικά στην εμπειρία χρήστη με σκοπό την αύξηση της προστιθέμενης αξίας στις υπηρεσίας που προσφέρουν στους πελάτες μας» είπε η Lisa Rowan,
Research Vice President of Human Capital and Talent Management Software and Services, IDC. «Το εύρος των δυνατοτήτων κάθε ενότητας είναι αυτό που κάνει τις λύσεις SAP SuccessFactors να ξεχωρίζουν, ενώ και οι πελάτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν τις διευρυμένες δυνατότητες του SAP Cloud και των αναλυτικών στοιχείων που προσφέρει. Οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, τόσο από την πορεία του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων συνολικής διαχείρισης του εργατικού δυναμικού που υποστηρίζονται από την ενσωμάτωση του SAP Fieldglass, όσο και από το συναρπαστικό έργο της SAP στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Business Beyond Bias».

Η ηγετική θέση των λύσεων SAP SuccessFactors και στις τέσσερις κατηγορίες της έρευνας, πηγάζει από την ικανοποίηση του καταναλωτή με το εύρος και την αρτιότητα των λύσεων που προσφέρονται, την πεποίθηση ότι οι μελλοντικές εκδόσεις  θα ικανοποιούν εξίσου τις οργανωτικές ανάγκες, την καταλληλόλητα του τελικού μοντέλου, την ευκολία χρήσης των αναβαθμίσεων, το χαμηλό κόστους, τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των λύσεων και την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Διαχείριση Ταλέντων –  MarketScape: “Οι λύσεις SAP SuccessFactors  έχουν αναπτύξει ισχυρές και εδραιωμένες σχέσεις με τους κύριους συνεργάτες στον χώρο της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και της συμβουλευτικής μέσα από το πρόγραμμα SAP’s PartnerEdge. Βασισμένη πάνω στην επεκτεινόμενη και συνδεδεμένη πλατφόρμα της SAP στο cloud και δουλεύοντας με τους συνεργάτες της, το SAP SuccessFactors προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις διαχείρισης ταλέντων». 
  • Διαχείριση Απόδοσης – MarketScape: «Ακολουθώντας την εισαγωγική έκδοση του 2016 στη  διαχείριση των επιδόσεων (CPM) , το SAP SuccessFactors συνεχίζει να επενδύει σε όλους τους τομείς διαχείρισης ταλέντων με βελτιώσεις του CPM. Η εταιρεία εισήγαγε επίσης ενημερώσεις που βελτιώνουν  την εμπειρία χρήστη, την επεκτασιμότητα, την ανάλυση και την υποστήριξη σε βασικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες».
  • Διαχείριση Επιμόρφωσης – MarketScape: «Στον τομέα της διαχείρισης επιμόρφωσης, η προσφορά του SAP SuccessFactors είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν ενσωματώνεται και αξιοποιεί τις δυνατότητες κοινωνικής συνεργασίας του SAP Jam™».’
  • Διαχείριση Επιβραβεύσεων-Παροχών προς τους εργαζομένους  – MarketScape: «Η διαχείριση παροχών προς τους εργαζομένους  είναι μια ισχυρή και πλήρως λειτουργική λύση. Τα αξιόλογα μοντέλα που χρησιμοποιούνται, καθώς και τα ενσωματωμένα στοιχεία ανάλυσης την καθιστούν χρήσιμη τόσο για τους αναλυτές όσο και για managers που ασχολούνται με τις οικονομικές παροχές προς τους εργαζομένους».

«Η αποτελεσματική συμμετοχή και ανάπτυξη των ατόμων, εντός των επιχειρήσεων, συνδέεται άμεσα με την επιτυχία κάθε οργανισμού» είπε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Είμαστε περήφανοι για την ηγετική μας θέση στις εκθέσεις IDC MarketScape series. Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για την αξιολόγηση των προμηθευτών, καθώς οι εταιρείες τις λαμβάνουν ουσιαστικά υπόψη τους. Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουν επίσης τη δέσμευσή μας τόσο για συνεχή καινοτομία για τις απαράμιλλες λύσεις μας στη διαχείριση ταλέντων, όσο και για την παροχή υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης και εξυπηρέτησης πελατών, την οποία αναμένουν και αξίζουν οι πελάτες μας παγκοσμίως».