H LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πρώτη Multi Touch Arm TV 15 ιντσών LU766A για εφαρμογές στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η εταιρεία σχεδίασε την τηλεόραση Pro:Centric Smart με διαστάσεις οθόνης μόλις 15,6″, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο υποστηριζόμενο VESA βραχίονα καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της τηλεόρασης στην πιο άνετη θέση για τον ασθενή. Οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη Arm TV για γνωματεύσεις καθώς, για παράδειγμα, οι ασθενείς μπορούν να δουν τομογραφίες και υπέρηχους χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την άνεση του κρεβατιού τους στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή πολλαπλής αφής για να περιηγηθούν εύκολα στις διαδραστικές υπηρεσίες, όπως video on demand και premium κανάλια ή να αναζητήσουν πληροφορίες για το νοσοκομείο. Η τεχνολογία πάνελ IPS της LG Multi Touch Arm TV παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα στη συχνή χρήση.

Τέλος, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του αντιμικροβιακού υλικού, την προστασία καθαρισμού οθόνης και τις στρογγυλεμένες γωνίες για αποφυγή ατυχημάτων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την LG Arm TV ιδανική για κάθε νοσοκομειακό ίδρυμα που θέλει να αναβαθμίσει την φροντίδα των ασθενών.

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, μετρώντας, μεταξύ άλλων, πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες στον τομέα της φιλοξενίας, υγείας και λιανικής ανά την Ελλάδα.