Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν μέχρι σήμερα, iPhone Xs και iPhone XsMax μπορούν τα προ-παραγγείλουν μέσα από την ιστοσελίδα της Vodafone στο www.vodafone.gr.

Τα iPhoneXs και iPhoneXs Max θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και μολυβί στα  64GB, 256GB και 512GB.Και τα 2 νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Α12 bionic, FaceID, τεχνολογία SmartHDR καιεξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο. Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό.

Τα νέα καιiPhoneθα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και το vodafone.gr στις 28 Σεπτεμβρίου, με προτεινόμενες λιανικές τιμές που ξεκινούν από 1.339 € για το iPhone XsMax και 1.229€ για το iPhone Xs. Όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν στα καταστήματα Vodafone από τη δυνατότητα των  48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουνόλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για τα νέα iPhone, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά AirPods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοiPhone XsMax στο: www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/apple-mblphapple-ip-xs-max4g64gbsp-g/p-123367/

και για το iPhoneΧs: www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/apple-mblphapple-iphone-xs4g64gbspace-gr/p-123357/