To Mad και φυσικά το Vodafone CU στο πλαίσιο του Mad live in Athens έφεραν στην Ελλάδα τους Sunrise Avenue, για μια μοναδική συναυλία κάτω από την Ακρόπολη δίνοντας την ευκαιρία στους 100 νικητές του Vodafone CU διαγωνισμού να τους απολαύσουν από κοντά.


sunrise_avenueΤο Φιλανδικό συγκρότημα που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές χάρη στo super hit “Fairytale Gone Bad”, και μάγεψε τους πάντες με την εκρηκτική σκηνική παρουσία και ερμηνεία του, έρχεται στις οθόνες σας!
Το τέταρτο επεισόδιο Mad Live in Athens by Vodafone CU είναι εδώ! Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου στις 22:00 δείτε αποκλειστικά από το Mad TV τους Sunrise Avenue να γυρίζουν την Αθήνα σε 48 ώρες και να δίνουν ένα ξεσηκωτικό live κάτω από την Ακρόπολη.


Συντονιστείτε στους Mad δέκτες σας και απολαύστε το αγαπημένο σας group από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τη Λυδία Παπαϊωάννου, την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, τη βόλτα τους στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, την επίσκεψή τους στην Πνύκα, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα από τον Λόφο του Αρείου Πάγου και το δείπνο τους στο Μοναστηράκι, μέχρι και τη στιγμή της αναχώρησής τους.


logo-mad-live-in-athens“Ακολουθήστε” τους Sunrise Avenue στα studios του Μad όπου μίλησαν σε εκπομπές του Mad TV και Mad Radio 106,2 και απογειωθείτε με το ξεχωριστό τους live με φόντο την Ακρόπολη όπου το group ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες τους όπως: «Fairytale gone bad», «Forever Yours», αλλά και για πρώτη φορά live σε συναυλία το ολοκαίνουργιο «Τhe Whole Story»!