Η Acer και η Red Bull Media House ανακοινώνουν σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας τους όσων αφορά στο περιεχόμενο.

Έχοντας ήδη συνεργαστεί για πάνω από 12 μήνες, οι δυο εταιρείες θα συνεχίσουν να φέρνουν τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ιστορίες στο gaming και στον κόσμο των eSports.

Η συνεργασία ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, με κοινό στόχο των δύο εταιρειών, να προσφέρουν στους gamers αποκλειστική παρασκηνιακή ματιά στις προσωπικότητες, τα μέρη και τις τεχνολογίες του συναρπαστικού κόσμου των eSports.

Με ντοκιμαντέρ όπως τοeSports Unfold και το Part of the Game’, το περιεχόμενο έχει φτάσει να έχει πλέον εκατομμύρια viewers από την έναρξη του.

Η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας για τον τομέα του gaming. Η Acer και η Red Bull Media House μοιράζονται τη βαθιά δέσμευση τους να υποστηρίξουν τους fans των eSports και τις κοινότητες του gaming με μοναδικό και αυθεντικό περιεχόμενο. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Acer στον τομέα του gaming, μέσω των προϊόντων υπερσύγχρονης τεχνολογίας Predator και των καταπληκτικών δυνατοτήτων storytelling της Red Bull Media House, βλέπουμε ένα τέλειο συνδυασμό προσφοράς του καλύτερου προϊόντος της κατηγορίας με την εμπειρία θέασης,” δήλωσε ο Hajo Blingen, Vice President, EMEA Marketing, Acer Europe, Middle East and Africa. “Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ομαδική δουλειά με την Red Bull Media House που θα ενισχύσει και θα βελτιώσει περαιτέρω τη συνεργασία μας.

Για την επόμενη χρονιά, η Acer και η Red Bull Media House έχουν οριστικοποιήσει νέες, συναρπαστικές ιδέες περιεχομένου, προκειμένου να συνεχίσουν να χτίζουν και να συναρπάζουν την gaming κοινότητα. Το ‘Prism’ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και θα ασχολείται με το παρασκήνιο, προκειμένου να ερευνήσει τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν τα eSports. Ο δεύτερος κύκλος του ‘Part of the Game’, επίσης επιστρέφει και καταγράφει την επιρροή της gaming κουλτούρας σε τέσσερις ακόμα πόλεις σε όλο τον κόσμο. Για όλα τα stories και σύνοψη περιεχομένου , πατήστε εδώ!