Στον απόηχο της πρόσφατης διεθνούς ανακοίνωσής του, το πρωτοποριακό και επαναστατικό EOS R System, με τη νέα φωτογραφική μηχανή και φακούς RF, θα επιδεικνύεται στη Photokina, στην Κολωνία της Γερμανίας, αποκλειστικά στο περίπτερο της Canon (Αίθουσα 3, επίπεδο 2) έτσι ώστε να μπορούν να το περιεργαστούν όλοι οι επισκέπτες, να το δοκιμάσουν και να το βιώσουν.

Από την Τετάρτη26 μέχρι και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, η Canon θα επιδεικνύει την καλύτερη της προϊοντική σειρά , παρέχοντας λύσεις για κάθε βήμα που περιλαμβάνει ένα φωτογραφικό ταξίδι: μια ποικιλία προϊόντων απεικόνισης, εκτύπωσης και βίντεο, σχεδιασμένα τόσο για επαγγελματίες, όσο και για ενθουσιώδεις χρήστες.

Ανακαλύψτε την οπτική τελειότητα τηςCanon
Η σειρά προϊόντων φωτογραφικού εξοπλισμού της Canon έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που καταμετρά πάνω από 80 έτη.  Συνδυάζοντας την καινοτομία και το design με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την κατασκευαστική αρτιότητα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα βραβευμένα προϊόντα απεικόνισης και βίντεο, που συνεχίζουν να επιδιώκουν την τελειότητα σε κάθε τομέα. Πάνω από τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία των πρώτων μελών της οικογένειας EOS, το πρωτοποριακό EOS R System προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο καινοτομίας, επιτρέποντας πλουσιότερα, πιο λεπτομερή αποτελέσματα, με απαράμιλλη επίπεδα ευκρίνειας και λεπτομέρειας. Οδηγώντας τη φωτογραφία και την κινηματογράφηση σε μια συναρπαστική νέα εποχή, ο καινοτόμος νέος μηχανισμός φακών RF του EOS R, έχει κατασκευαστεί με βάσει το τέλειο μείγμα του οπτικού, μηχανικού και ηλεκτρονικού σχεδιασμού, για να συλλαμβάνει μοναδικές στιγμές με τρόπους που παλαιότερα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Canon μπορούν να γνωρίσουν τα αξιόλογα χαρακτηριστικά της EOS R από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτερης αυτόματης εστίασης στον κόσμο, δυνατότητες λήψης με χαμηλό φωτισμό και εντυπωσιακά επίπεδα προσαρμογής.

«Η Canon υπάρχει για να εμπνέει και προσκαλεί φωτογράφους και κινηματογραφιστές, κάθε επιπέδου, να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό κόσμο γεμάτο νέες δυνατότητες απεικόνισης – τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον», αναφέρει ο Alessandro Stanzani, EVP of Canon Imaging Technology & Communications Group – Europe, Middle East & Africa. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και ευτυχείς που παρουσιάζουμε το επαναστατικό EOS R System με τον καινοτομικό μηχανισμό φακών RF, ο οποίος ανακοινώθηκε συνοδευόμενος από εκπληκτικούς επαίνους νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Στην Photokina, οι επισκέπτες στο περίπτερό μας θα έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν το νέο σύστημα EOS R και να γνωρίσουν την οπτική υπεροχή των φακών RF για πρώτη φορά».

Σε όλο το φάσμα της προϊοντικής της γκάμας, από την πρόσφατα ανακοινωθείσα PowerShot SX740 HS και τη βραβευμένη EOS M50 μέχρι και την EOS-1D X Mark II, που αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία της, η Canon διαθέτει από μία μηχανή που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη κάθε φωτογράφου και κινηματογραφιστή, από τους επαγγελματίες  που κάνουν το ξεκίνημά τους, μέχρι τους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες που καταγράφουν τις ιδιαίτερες αναμνήσεις τους, ή τους ανεξάρτητους κινηματογραφιστές που δημιουργούν την τελευταία τους ταινία. Οι ειδικοί των προϊόντων Canon θα είναι διαθέσιμοι στο Expert Bar για να βοηθούν τους παρευρισκόμενους να πετυχαίνουν τις τέλειες λήψεις και να διευρύνουν τη φωτογραφική τους γνώση.

Η τέχνη της αφήγησης με τους Canon Ambassadors
Με τη διεύρυνση των ορίων της δημιουργικότητας και την υποστήριξη της οπτικής αφήγησης, οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Canon ambassadors θα βρίσκονται στο χώρο Canon Spotlight Stage, πραγματοποιώντας μια σειρά από ενημερωτικές και συναρπαστικές ομιλίες και εργαστήρια, κατά τη διάρκεια της 4ήμερης έκθεσης.  Μοναδικές ιστορίες , όπως περιπέτειες στο Νότιο Ειρηνικό με την Ulla Lohmann, ή η εμπειρία φωτογράφησης τοπίων της Katya Mukhina με την EOS R στην Ισλανδία, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε όλον τον κόσμο.. Ελάτε κι εσείς στο περίπτερο της Canon να παρακολουθήσετε ομιλίες με πρακτικές συμβουλές – που αφορούν μεταξύ άλλων στην μετάβαση από τη στατική φωτογραφία στο βίντεο, ή στην εκμάθηση ενός καλύτερου τρόπου να τυπώνετε ζωηρές και ελκυστικές εικόνες τοπίων. Σε κάθε σας ανάγκη οι ambassadors έχουν όλες τις απαντήσεις.

Κάθε βήμα του ταξιδιού απεικόνισης
Από τη λήψη εντυπωσιακών εικόνων, μέχρι την εκτύπωση και το διαμοιρασμό τους σε φίλους και συγγενείς, η Canon υποστηρίζει τους χρήστες σε κάθε βήμα του «ταξιδιού» τους στον κόσμο της εικόνας. Η πλήρης γκάμα μοντέλων PIXMA και Pro Print θα είναι επίσης εν δράσει για να επιδεικνύει στην πράξη πως η παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία και το σύστημα μελανιών της Canon μεταμορφώνουν τις ψηφιακές βιβλιοθήκες εικόνας σε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας. Η σειρά  imagePROGRAF θα δείχνει τον αντίκτυπο και τη μαγεία των εκτυπωμένων εικόνων, σε μεγάλη κλίμακα, τις οποίες θα μπορούν όλοι να δουν στην Print Gallery.  

Επένδυση σε εξοπλισμό
Το Canon Professional Services (CPS) θα βρίσκεται επίσης στη Photokina, διασφαλίζοντας ότι οι επαγγελματίες θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να κάνουν καλά τη δουλειά τους, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις. Η υπηρεσία περιλαμβάνει υποστήριξη επιδιόρθωσης κατά προτεραιότητα, δανεικό εφεδρικό εξοπλισμό (ανάλογα με τη συνδρομή) και υποστήριξη, τόσο επί τόπου, όσο και μέσω αποκλειστικής γραμμής βοήθειας.