Η αλυσίδα Expert, μια από τις τρεις μεγαλύτερες του κλάδου ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, άνοιξε την περασμένη Τρίτη 14 Ιουλίου το νέο της κατάστημα στην όμορφη Αλεξανδρούπολη, σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης, στην οδό 14ης Μαΐου & Περικλέους.


expert_alexandroupolistore2Το νέο κατάστημα της αλυσίδας στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 600 τ.μ. και απασχολεί συνολικά 10 άτομα. Το κατάστημα διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, gadgets και μία άρτια εξοπλισμένη συλλογή από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Πρόκειται για μετεγκατάσταση σε νέο μεγαλύτερο κατάστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.


Με την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, καθώς εκατοντάδες καταναλωτές έσπευσαν να επωφεληθούν από τις προσφορές της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις παροχές του δικτύου της Expert.


expert-logoΗ Expert, με 116 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έρχεται με το σύγχρονο αυτό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη να ενισχύσει την προσπάθειά της στην προσφορά ποικιλίας προϊόντων και άμεσης εξυπηρέτησης όλων των καταναλωτών, δημιουργώντας καταστήματα ανάλογα με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων.