Είσαι στον δρόμο και θέλεις να κάνεις search στο public.gr την επόμενη αγορά σου αλλά δεν έχεις τον χρόνο ή την δυνατότητα να πληκτρολογήσεις την επιθυμία σου; Θέλεις ακόμη πιο άμεσα, γρήγορα και απλά να βρεις αυτό που αναζητάς ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα του public.gr;

Το Public, η πρώτη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, καινοτομεί για ακόμη μια φορά, καθώς προσφέρει μια νέα λειτουργία φωνητικής αναζήτησης (voice search) στο public.gr, που επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν τα προϊόντα που επιθυμούν απλώς… μιλώντας!

Η ταχύτητα με την οποία όλοι αναζητούμε πληροφορίες μεγαλώνει και τα e-shops είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με τις ανάγκες μας για να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. Έτσι, το Public γίνεται ο πρώτος μεγάλος retailer που σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις από τη συσκευή σου (smartphone, tablet ή PC) την επόμενη αγορά σου στο public.gr χωρίς να πληκτρολογήσεις τίποτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου.

Αν θέλεις και εσύ δοκιμάσεις αυτή τη νέα λειτουργία, επισκέψου το Public.gr, και βρες το προϊόν για το οποίο ανυπομονείς, «μιλώντας» στη μηχανή αναζήτησης του site, είτε στα ελληνικά, είτε στα αγγλικά.

Η διαδικασία για να αποκτήσεις ‘φωνή’ στο public.gr μέσα από τη χρηστική φωνητική αναζήτηση, είναι απλή:

  • Μπαίνεις στο gr
  • Πατάς στο σχετικό εικονίδιο του μικροφώνου, στην αναζήτηση
  • Αποδέχεσαι τη χρήση μικροφώνου και «μιλάς» στο Public.gr αναφέροντας το προϊόν που θέλεις να αναζητήσεις

Εδώ μπορείς να δεις και το αναλυτικό video.

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε σταθερούς υπολογιστές, smartphones & tablets μόνο:

  1. Με χρήση Google Chrome browser
  2. Σε φορητές συσκευές με λειτουργικό Google Android ή iOS (μόνο με χρήση Google Chrome Browser)

Μην αργείς λοιπόν, μπες σήμερα στο Public.gr και «μίλησε» για τα προϊόντα που επιθυμείς να αποκτήσεις!