Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακηρύχθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά ηγέτης στον τομέα της ενοποίησης δεδομένων, από την εταιρεία GartnerMagic Quadrant for Data Integration Tools.”*

Σύμφωνα με την εταιρεία Gartner, «Η ευρύτερη αγορά εργαλείων ενοποίησης δεδομένων περιλαμβάνει πωλητές που προσφέρουν προϊόντα λογισμικού (software) τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε δεδομένα και υποδομές παράδοσης δεδομένων για μία μεγάλη γκάμα σεναρίων ενοποίησης δεδομένων. Για τους πωλητές, η ζήτηση για παραδοσιακές δυνατότητες ενοποίησης δεδομένων, παράλληλα με την ανάγκη για καινοτόμες λύσεις, απαιτεί συνέπεια στην παράδοση εξαιρετικά ανεπτυγμένων λύσεων. Με παρόμοιο τρόπο, τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων συνδυάζονται και ενσωματώνονται με εργαλεία διαχείρισης master data, εργαλεία διαχείρισης δεδομένων διακυβέρνησης και εργαλεία διαχείρισης ποιότητας δεδομένων».

Η SAP βοηθάει τους πελάτες της να διευθύνουν επιτυχημένες ψηφιακές επιχειρήσεις, διαχειριζόμενοι τα πλέον ολοκληρωμένα, αξιόπιστα και κατάλληλα δεδομένα, παρέχοντας άριστη πληροφόρηση μέσω ενός πλήρους χαρτοφυλακίου λύσεων διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών (EIM), όπου περιλαμβάνονται προϊόντα ενοποίησης key data, όπως το λογισμικό SAP® Data Services, η λύση SAP Data Hub, το SAP HANA® smart data integration και το SAP Cloud Platform Integration.

Οι λύσεις SAP για EIM υποστηρίζουν λειτουργίες που εξασφαλίζουν την κατανόηση, την ενσωμάτωση, την εκκαθάριση, τη διαχείριση, τη συσχέτιση και την αρχειοθέτηση των δεδομένων των πελατών της SAP, με στόχο την βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις SAP για το EIM μπορείτε να βρείτε εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα SAP News Center και να ακολουθήσετε την SAP στο Twitter @sapnews.