Η Nikon βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγική υποστήριξή της στην 7η διοργάνωση του Athens Flying Week (AFW), της μεγαλύτερης αεροπορικής γιορτής της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.   

Το Athens Flying Week 2018 με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα φιλοξενήσει επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων που θα σκορπίσουν έντονες συγκινήσεις και θα αποτελέσουν ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον θέμα φωτογράφισης. Επιπλέον των ιπτάμενων επιδείξεων, θα υπάρχουν αλεξιπτωτιστές, επιδείξεις αερομοντελισμού και στατικές εκθέσεις ιστορικών αλλά και σύγχρονων αεροσκαφών με δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και συχνά, ξενάγηση από ειδικούς πιλότους και μηχανικούς.

Η Nikon θα βρίσκεται στην καρδιά του Athens Flying Week 2018 με δύο περίπτερα, ένα στον εκθεσιακό χώρο του AFW και ένα στον χώρο της μεγάλης εξέδρας των φωτογράφων/spotters, σε ιδανική τοποθεσία για φωτογράφιση των αεροπορικών επιδείξεων με απρόσκοπτη θέαση στους αιθέρες.

Στα περίπτερα της Nikon οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις νέες mirrorless φωτογραφικές μηχανές της σειράς Z, του νέου συστήματος πλήρους κάδρου της Nikon, που αποτελείται από τις μηχανές με φορμά FX και τη νέα μοντούρα Z της Nikon, τους φακούς και τον προσαρμογέα μοντούρας φακού.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα Nikon συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και ημι-επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών D-SLR, επιλεγμένων φακών καθώς και κορυφαίων υπερτηλεφακών NIKKOR, αλλά και φωτογραφικών μηχανών ερασιτεχνικού επιπέδου όπως η COOLPIX P1000 με megazoom.

Στα περίπτερα της Nikon, οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας θα είναι διαθέσιμοι να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις νέες τεχνολογίες, τα χαρακτηριστικά και τις πρωτοποριακές λειτουργίες που ενσωματώνουν τα προϊόντα Nikon, επισημαίνοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην επιδίωξη μιας νέας διάστασης της οπτικής απόδοσης, επεκτείνοντας τα όρια ανάλυσης και ποιότητας και τελικά προσφέροντας ένα νέο επίπεδο δυνατοτήτων στους δημιουργούς.

Για πληροφορίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων και την πρόσβασή σας στο Athens Flying Week 2018, παρακαλούμε επισκεφθείτε την τοποθεσία www.athensflyingweek.gr