Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού συμμετέχει ως χορηγός στις εργασίες του UK Finance Digital Innovation Summit, το οποίο πραγματοποιείται στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο CodeNode, στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας τις νέες, καινοτόμες και βραβευμένες λύσεις της, στο Banking και Investment Management.

Στο UK Finance Digital Innovation Summit, οι επισκέπτες και μέλη του UK Finance θα ενημερωθούν από στελέχη της Profile για τις νέες λύσεις και λειτουργίες των συστημάτων της, τις επιτυχημένες υλοποιήσεις καθώς και την ολοκληρωμένη κάλυψη που προσφέρουν στις εξελισσόμενες  προκλήσεις της αγοράς για μια απόλυτα digital banking εμπειρία.

Στο περίπτερο της Profile Software θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων η λύση FMS.next Digital Banking, η οποία καλύπτει όλο το εύρος των τραπεζικών εργασιών σε μια ενιαία πλατφόρμα, παρέχοντας online και δυναμικές λειτουργίες για client onboarding, συναλλαγές, δάνεια, automated credit scoring και πληρωμές. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τη λύση FMS.next Loans Servicer, που βελτιστοποιεί τη διαχείριση δανείων, ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά στις προκλήσεις της διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η λύση RiskAvert, για προηγμένο υπολογισμό κεφαλαιακής επάρκειας, κινδύνου ρευστότητας και κανονιστικών αναφορών, η οποία εξασφαλίζει άνετη και ολοκληρωμένη διασύνδεση των δεδομένων των χρηματοπιστωτικών οργανισμών από τα διάφορα συστήματα, με δυνατότητα εμπλουτισμού τους και επεκτασιμότητα μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας χρήστη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και για τη νέα λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων, ενώ μπορεί να υλοποιηθεί και ως hybrid μοντέλο, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.

Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

  • FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Payments, Alternative Finance και FinTech.
  • RiskAvert: Η πλήρης και σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.
  • Acumennet: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.
  • Axia & IMSplus: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων για προηγμένο Wealth, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody. Παρέχουν cloud/web-based, omni-channel δυνατότητες σε ένα αυτοματοποιημένο, περιβάλλον με πλήρη συμμόρφωση στις κανονιστικές οδηγίες.

Το UK Finance Digital Innovation Summit θα συγκεντρώσει ειδήμονες του χώρου με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών και τη διεύρυνση γνώσεων αναφορικά με θέματα ψηφιακής πολιτικής και καινοτομίας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Με παράλληλες εξειδικευμένες παρουσιάσεις, θα εμβαθύνει στα σημαντικότερα σύγχρονα ψηφιακά θέματα και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις Τράπεζες της χώρας, όπως το open banking, data security, GDPR, artificial intelligence, PSD2, καθώς και άλλες ψηφιακές προκλήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, ακολουθήστε το link εδώ.