Οι εταιρείες-μέλη του ΣΕΚΕΕ συμμετέχουν στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία πραγματοποιείται από 8-16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Περίπτερο 12 Digital Greece.

Σε ειδικά διαμορφωμένα booths στην ενότητα ICT, μπορείτε να συναντήσετε τις Vidavo, SoftWEB, SBoing, Apifon, ATC, Parkguru, Smartup Web, Spotlight POS, Sieben-Pobuca, Nable Solutions, AccessLab και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ο αναλυτικός κατάλογος των εταιρειών που συμμετέχουν στο Περίπτερο 12 Digital Greece βρίσκεται εδώ.

Στη φετινή ΔΕΘ ο Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Παντελής Αγγελίδης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαρκατάτος  και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης πραγματοποίησαν συναντήσεις με τις συμμετέχουσες εταιρείες και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της έκθεσης.

Επισκέφθηκαν το  Περίπτερο 13 της τιμώμενης χώρας, που φέτος είναι οι ΗΠΑ, με πολλές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας όπως Cisco, Microsoft, Google, Lockheed Martin, Facebook, Hewlett-Packard, IBM κ.ά.

Επίσης επισκέφθηκαν το Περίπτερο 14 όπου η ΓΓΕΤ με την συμμετοχή ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων παρουσιάζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα της εφαρμοσμένης έρευνας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.