Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, εταιρεία με εκτενή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις έργων ERP, διασφαλίστηκε η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του οργανισμού σε επίπεδο παραγωγικότητας, καθώς και η βελτιστοποίηση της συνολικής διαχείρισης των πωλήσεων του οργανισμού, μέσα και από την Online επικοινωνία της Μονάδας Παραγωγής με το Κατάστημα του Πειραιά.

Ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος της ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ δήλωσε: «Στην ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ αναζητούμε διαρκώς πρωτοπόρες, άρτιες τεχνολογικά και εύκολες στη χρήση λύσεις για την «επιχειρηματική» καθημερινότητά μας. Το WinEra ERP της Data Communication προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών μας, πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση του λειτουργικού μας κόστους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα».

Με αφορμή την επιτυχημένη συνεργασία, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: « Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ακόμη ένα σύνθετο έργο ERP, μέσα στα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια, σε κλίμα αμοιβαίας και καλής συνεργασίας, απαντώντας στις προσδοκίες του νέου μας συνεργάτη, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα του καθημερινά μέσω της πολυβραβευμένης πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360̊, προσφέροντάς του άριστη τεχνογνωσία και ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών».