Μετά τη δουλειά ή το σχολείο και βέβαια τα σαββατοκύριακα ανυπομονείτε να βγείτε έξω να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε! Μπορεί να σκέφτεστε: «πάλι μία από τα ίδια» και να σας αποθαρρύνει το ενδεχόμενο κόστος.

Η οικονομική κρίση έκλεισε πολλούς από εμάς στα σπίτια μας, στερώντας μας πολλές «πολυτέλειες» που συνηθίζαμε να χαρίζουμε στους εαυτούς μας. Αλλά έχει και ένα καλό: ενισχύει την ευρηματικότητα, τη συντροφικότητα και την ανακάλυψη όλων όσων μπορούμε να απολαύσουμε οικονομικά και να διασκεδάσουμε με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Στο VR Planet στην καρδιά του Περιστερίου, με τα πιο προηγμένα μηχανήματα και τις πολλές διαφορετικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, η οικονομική διασκέδαση αλλά και εκπαίδευση γίνεται… πραγματικότητα!

Μαζεύετε την παρέα σας,  φέρνετε τα παιδιά σας (από 6 ετών),  φοράτε μικροί-μεγάλοι την ειδική μάσκα virtual reality και μέσω 90 διαφορετικών εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας διασκεδάζετε, παίζετε, δημιουργείτε, εξερευνείτε και βιώνετε όλα όσα νομίζετε μέχρι στιγμής ότι δεν γίνονται.

Μία οικογενειακή ή φιλική έξοδος, στο VR Planet γίνεται το ίδιο συναρπαστική εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς με μόνο 10 € τα 2 άτομα για 1 ώρα στον ίδιο σταθμό εικονικής πραγματικότητας.

Στο ζεστό και φιλικό χώρο του VR Planet, στην άνεση ενός σαλονιού, συμμετέχετε οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι σας που σας παρακολουθούν μέσα από τις οθόνες, σε αυτό το απίστευτο virtual reality ταξίδι. Με την εικονική πραγματικότητα μπορείτε να εισχωρήσετε και να βιώσετε καταστάσεις έξω από τις δυνατότητες που σας δίνονται στην καθημερινότητά σας και πέρα από τα όρια του χωροχρόνου… σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί! Η αίσθηση αυτή, ενισχύεται, αφού έχετε την πλήρη αναπαράσταση του χώρου που επιλέξατε σε φάσμα 360 μοιρών! Από κλασσικό gaming, μέχρι documentary, διαλογισμό, τρισδιάστατη ζωγραφική, ταξίδια, VR escape rooms, προσομοιωτές, extreme sports, εφαρμογές Ιατρικού & Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος σας περιμένουν. Στο VP Planet όλα γίνονται, η μόνη δυσκολία είναι να διαλέξετε τι θα πρωτοκάνετε από:

  • Μία βουτιά κάτω από το νερό για να κολυμπάτε στον βυθό μαζί με δελφίνια και φώκιες.
  • Μία επίσκεψη στην Ακρόπολη την εποχή της ακμής της.
  • Μία εξερεύνηση στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
  • Μία επίσκεψη στο διεθνή διαστημικό σταθμό και εξερεύνηση του διαστήματος ως αστροναύτης δια χειρός BBC.
  • Μία περιήγηση στα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας μέσα σε τριήρεις, ιππεύοντας άλογο ή περπατώντας ανάμεσα στις ιέρειες.
  • Μία βόλτα στην αφρικανική στέπα με “ζωντανή” αλληλεπίδραση σε διάφορες κατηγορίες ζώων.
  • Μία αναρρίχηση στα πιο όμορφα βουνά του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του Έβερεστ.

Αν θέλετε και εσείς να βιώστε κάποιο από τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να έχετε υπερφυσικές ικανότητες.  Αρκεί να επισκεφθείτε το VR Planet, στην οδό Παύλου Μελά 43, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι για να περάσετε όμορφα και κυρίως, χωρίς άγχος αφού με μόνο 20 € έχετε privé  για 1 ώρα τους 2 VR σταθμούς  για τους φίλους και την οικογένειά σας!

Ωράριο λειτουργίας μόνο κατόπιν ραντεβού: Δευτέρα-Κυριακή 16.00-21.00.