Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού χορηγεί το 8ο Annual Middle East Banking Innovation Summit, το οποίο πραγματοποιείται στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ντουμπάι (Η.Α.Ε.), παρουσιάζοντας τις νέες, καινοτόμες και βραβευμένες λύσεις της για το Banking και Investment Management.

Στο Middle East Banking Innovation Summit, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της Profile για τις νέες digital FinTech λύσεις της, οι οποίες παρέχουν ευελιξία, καινοτομία, συμμόρφωση καθώς και εύκολη διασύνδεση, βελτιώνοντας όλο το εύρος των εργασιών στους οργανισμούς, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν ευέλικτα και αποτελεσματικά στις αυξανόμενες προκλήσεις του κλάδου, ενώ αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών. Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

  • Axia & IMSplus: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων για προηγμένο Wealth, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Personal/Private Banking, Robo-Advisory και Custody. Παρέχουν cloud/web-based, omni-channel δυνατότητες σε ένα αυτοματοποιημένο, περιβάλλον με πλήρη συμμόρφωση σε κανονιστικές οδηγίες.
  • FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Payments, Alternative Finance και FinTech.
  • Acumennet: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το φάσμα των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.
  • RiskAvert: Η πλήρης και σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

Στο περίπτερο της Profile Software θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων η λύση FMS.next Digital Banking, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων τραπεζών, σε μια ενιαία πλατφόρμα, ώστε να ανταποκρίνεται εύκολα σε τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες και να υποστηρίζει την τραπεζική της ψηφιακής εποχής, παρέχοντας online δυναμικές λειτουργικότητες για client onboarding, συναλλαγές, δάνεια, automated credit scoring και πληρωμές. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τη νέα λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων και μπορεί να υλοποιηθεί σε hybrid μοντέλο, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Το 8ο Annual Middle East Banking Innovation Summit θα συγκεντρώσει περισσότερα από 450 εξειδικευμένα στελέχη και εξέχοντες ομιλητές του κλάδου, για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους ως προς τις νέες εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία που θα επηρεάσουν τον Τραπεζικό τομέα, καθώς και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, ακολουθήστε το link εδώ.