Με βάρος μόλις 146γρ., το Meizu M6T διαθέτει ένα κλασικό, συμμετρικό σώμα. Η PPG Master’s Mark, με μεγάλη εμπειρία στα χρώματα αεροπλοΐας & αυτοκινητοβιομηχανίας, δημιούργησε 4 μοναδικά χρώματα για το Meizu M6T: Obsidian Black, Champagne Gold, Blue & Coral Red. Η επίστρωση του Meizu M6T εγγυάται την αντοχή, αλλά και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Οθόνη HD+ 5.7 ιντσών

Μικρότερο σώμα, μεγαλύτερη θέαση

Το Meizu M6T διαθέτει μία οθόνη 5.7 ιντσών αναλογίας 18:9. Με φωτεινότητας 450 nits, παρέχει την μέγιστη ευκρίνεια ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία in-cell full-lamination επιτρέπει ακριβέστερη λειτουργία αφής.

Ξεκλειδώστε και Πληρώστε

Με ένα άγγιμα

Το MEIZU M6T διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του για εύκολη χρήση με οποιοδήποτε χέρι. Διαθέτει ένα συμβατό με διαφορά applications πληρωμών κάνοντας χρήση του δακτυλικού σας αποτυπώματος.

Μπαταρία 3300 mAh

Μεγάλη διάρκεια

Το MEIZU M6T έχει μία μπαταρία 3300 mAh, σχεδόν 10% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Με τις δυνατότητες βελτιστοποίησης του Flyme και τεχνολογία από την ATL, το MEIZU M6T παρέχει μεγάλη αυτονομία και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

8-πύρηνος επεξεργαστής A53

Με συχνότητα μέχρι 1.5 GHz

Ο επεξεργαστής του MEIZU M6T αποτελείται από 4 πυρήνες απόδοσης 1.5 GHz και 4 πηρήνες χρήσης 1.0 GHz, που το καθιστά κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για gaming. Ο συνδυασμός του επξεργαστή γραφικών Mali-T860 και της μεγάλης μνήμης 2GB/3GB προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά και ταχύτατη κίνηση στη χρήση.

Διπλή πίσω κάμερα με δυνατότητα πορτραίτου

Σε ένα πολύ οικονομικό τηλέφωνο

Ο συνδυασμός των καμερών 13-megapixel και 2-megapixel στο πίσω μέρος, χαρίζουν στο MEIZU M6T δυνατότητες πορτρέτου bokeh. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να τραβάτε επαγγελματικές φωτογραφίες με βάθος πεδίου. Η κύρια κάμερα διαθέτει τον αισθητήρα SONY IMX278 RGBW, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μπροστινή κάμερα 8-megapixel

ArcSoft Beautification Selfie

Η μπροστινή κάμερα του MEIZU M6T χρησιμοποιεί αισθητήρα Samsung CMOS με διάφραγμα ƒ/2.0, που λαμβάνει περισσότερο φως και εγγυάται καθαρότερες φωτογραφίες. Ο αλγόριθμός ArcSoft beautification του Flyme επιτρέπει στο MEIZU M6T να αποδίδει πιο φυσικά το χρώμα του δέρματος αλλά και την κάθε λεπτομέρεια.

Διεπαφή Super mBack

Πολλαπλά Gestures

Το MEIZU M6T διαθέτει το βραβευμένο Super mBack. Κρατήστε πατημένο το Halo Home κουμπί για επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη, ή πατήστε το για να γυρίσετε στην αρχική σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα του συστήματος, για καλύτερη όψη και ευκολία.