Η Epson εμπιστεύεται την πιο πρόσφατη τεχνολογία της σε εκείνους που αποτελούν την ελπίδα του μέλλοντος: τα πανεπιστήμια, τα κολέγια και τα ερευνητικά ιδρύματα στην περιοχή EMEAR. Γιατί επιλέγουμε εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα; Για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας και των αυτοματισμών.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, πραγματοποιούνται online αιτήσεις στον σύνδεσμο (https://www.epson.eu/robots-contest) από την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

  • Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν μια πρόταση πριν από τις 15 Δεκεμβρίου 2018, για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 3 ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson, με σκοπό την υποστήριξη του έργου τους
  • Οι αιτήσεις θα κριθούν βάσει μιας σειράς παραμέτρων, όπως η καινοτομία, η εκπαίδευση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η πρωτότυπη χρήση του ρομποτικού μηχανισμού και η βιωσιμότητα
  • Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν, θα κληθούν να παρουσιάσουν την αίτησή τους ενώπιον μιας ομάδας κριτών

«Οι δεξιότητες και η δημιουργικότητα βρίσκονται στην καρδιά της καινοτομίας. Η Epson αναγνωρίζει την ανάγκη προώθησης και υποστήριξης της ανάπτυξης ταλέντων και ικανοτήτων. Η γενιά των millennial, που αποτελεί το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα αντιμετωπίσει έναν ριζικά διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον. Γνωρίζουμε ότι οι νέοι έχουν τις απαραίτητες δυνατότητες, οπότε ο διαγωνισμός μας έχει ως στόχο να τους προσφέρει την τεχνολογία του μέλλοντος», λέει ο κ. Volker Spanier, Επικεφαλής Λύσεων Ρομποτικής της Epson Europe.

Ο αριθμός των βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών που αναπτύσσονται παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί σε περίπου 2,6 εκατομμύρια μονάδες, μέχρι το 2019. Ειδικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η υιοθέτηση των ρομποτικών μηχανισμών πρόκειται να αυξηθεί κατά 20% ετησίως, τα επόμενα δύο χρόνια, σημειώνοντας τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, μετά την Κίνα.

Αυτή η αύξηση, θέτει τη ρομποτική στο επίκεντρο των μελλοντικών εξελίξεων, στους τομείς της παραγωγής, της υγειονομικής περίθαλψης και πολλών άλλων κλάδων. Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μπορούν, επίσης, να ενισχύσουν την εκπαίδευση, αλλά και να συμβάλλουν στη μείωση των αποβλήτων και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η Epson παρέχει την ευκαιρία στους νέους στην περιοχή EMEAR να φανταστούν έναν καλύτερο κόσμο, με «οδηγό» τους ρομποτικούς μηχανισμούς.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό

Κάντε κλικ εδώ: https://www.epson.eu/robots-contest