Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ειδικό θεματικό περίπτερο. Η ΔΕΘ αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Μία από τις βασικές αξίες της Apple, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι η προσήλωσή της στην ευκολία χρήσης των προϊόντων της μέσω της εξάλειψης της περιπλοκότητας σε όλα τα επίπεδα. O Mac, το iPhone, το iPad, το Apple Watch και όλα τα ασυναγώνιστα προϊόντα της Apple, καθώς και τα λειτουργικά τους συστήματα, σχεδιάζονται μαζί και με τέτοιο τρόπο, ώστε όλο το οικοσύστημα να έχει κομψή, αποδοτική και απρόσκοπτη ροή, ακριβώς όπως το νερό. Κάνοντας αυτή τη συσχέτιση, η iSquare επέλεξε να δημιουργήσει μία εικαστική απεικόνιση αυτής της αξίας, στο περίπτερό της στη ΔΕΘ. 

Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από αυτή την ιδιαίτερη παρουσίαση, να θαυμάσουν το έργο της οπτικοποίησης του νερού που εσωκλείει, παράλληλα, μία απεικόνιση των προϊόντων της Apple σε μορφή ολογράμματος. Η διάφανη σφαίρα του έργου, σα σταγόνα νερού που αποτυπώθηκε λίγο πριν πέσει και κυλήσει, οδηγεί τον θεατή στο να συνδέσει νοητά το απόλυτο φυσικό αγαθό με το όραμα της Apple, που είναι να κάνει την τεχνολογία, ως βασικό αγαθό, προσβάσιμη σε όλους.

Το έργο είναι μια δημιουργία της εικαστικού Δήμητρας Μαρίνη.

Το περίπτερο της iSquare στη ΔΕΘ θα βρίσκεται στο USA Pavillion, της τιμώμενης για εφέτος χώρας, της Αμερικής, στο Νο 13 για όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο & Κυριακή: 
10:00-22:00
Καθημερινές: 16:00-22:00