Το Honor Magic 2, η νέα «ναυαρχίδα» συσκευή της Honor αποκαλύφθηκε ξαφνικά από τον Mr. George Zhao, Πρόεδρο της Honor, στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του Honor Play, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλείσιμο της IFA στη Γερμανία.

Βασισμένος στην επιτυχία του Honor Magic πρώτης γενιάς που λανσαρίστηκε το 2016, το Honor Magic 2 διαθέτει μεταξύ άλλων «έξυπνη» λειτουργία Magic Slide, η οποία προσφέρει στους χρήστες αληθινή full view οθόνη και τη δυνατότητα να ενεργοποιεί άμεσα το AI (τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης) της συσκευής με μία απλή κίνηση. Η συσκευή είναι το πρώτο smartphone της Honor που λειτουργεί με τον επεξεργαστή Kirin 980.  

«Όταν λανσάραμε το Honor Magic πριν από δυο χρόνια, οι καταναλωτές γνώρισαν για πρώτη φορά το ΑΙ smartphone», αναφέρει o Mr. George Zhao. «Το Honor Magic πρώτης γενιάς ήταν ένα καινοτόμο smartphone που οδήγησε τις εξελίξεις της βιομηχανίας. Πέρα από τις λειτουργίες ΑΙ που κάνουν το κινητό πραγματικά έξυπνο, το πρωτοποριακό curved design του Honor Magic και η δύναμη φόρτισης 40W επαναπροσδιόρισαν το design και χρησιμοποιήθηκαν ως σημείο αναφοράς για όλα τα smartphone. Η εξέλιξη των φουτουριστικών αυτών συσκευών «ναυαρχίδων» ακολουθήθηκε από τη βιομηχανία των smartphone και της τεχνολογίας AI, και τώρα η άφιξη του Honor Magic 2 είναι γεγονός.”  

Με τον ανταγωνισμό να γίνεται όλο και πιο έντονος στις παγκόσμιες αγορές, πολλά smartphone brands προσπαθούν να ενισχύσουν την εμπειρία του χρήστη προσφέροντας full view οθόνες. Όμως, τα περισσότερα, αν όχι όλα τα smartphone με αυτή τη λειτουργία, έχουν θυσιάσει την φιλικότητα προς τον χρήστη και τις φωτογραφικές δυνατότητες. Ο σχεδιασμός τους επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οθόνη και την εμφάνιση, χωρίς να προσφέρουν αληθινή «αξία» στους χρήστες.  

Σε αντίθεση με αυτό όμως, η «έξυπνη» λειτουργία Magic Slide του Honor Magic 2 είναι σχεδιασμένη για να πετυχαίνει full view οθόνη χωρίς να «θυσιάζει» άλλες πρακτικές λειτουργίες. Η hiddenfromview μπροστινή κάμερα δίνει την δυνατότητα για 100% screentobody ratio, ξεπερνώντας την πρόκληση της ενσωμάτωσης υψηλής ανάλυσης κάμερας σε notchless σχέδιο. Προσφέρει υψηλής ευκρίνειας οπτική εμπειρία με μοναδική άνεση και πρακτικότητα η οποία επαναπροσδιορίζει την αξία των fullscreen smartphone.

Με μία απλή κίνηση στο πάνω μέρος της οθόνης, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν άμεσα όλες τις λειτουργίες ΑΙ καθώς το μοναδικό του σχέδιο έχει ως βάση την εργονομία.

Πέρα από τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, το Honor Magic 2 είναι το πρώτο smartphone της Honor με επεξεργαστή Kirin 980, που «ξεκλειδώνει» τις υψηλές αποδόσεις του AI στο έπακρο κι ανεβάζει τον πήχη στις επιδόσεις και στην εμπειρία χρήσης των smartphone.

Επίσης, το Magic 2 έρχεται με το 40W Magic Charge για βέλτιστη φόρτιση. Για λόγους ασφάλειας, υπάρχουν 15 στρώματα προστασίας ενσωματωμένα στο smartphone. Το κινητό μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την μπαταρία, το καλώδιο και τον φορτιστή και μόνο όταν και τα 3 μέρη θεωρούνται ασφαλή, επιτρέπει τη λειτουργεία του Super Charger.

Κάνοντας το ντεμπούτο του στη Γερμανία, το Honor Magic 2 είναι η συσκευή «κλειδί» που παρουσιάζεται σε μία παγκοσμίου κλάσης έκθεση για να υπογραμμίσει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο τελευταίο της μοντέλο. Στο πρώτο μισό του 2018, η Honor κατέγραψε αύξηση 150% σε διεθνείς πωλήσεις εκτός Κίνας. Σε συνέχεια του λανσαρίσματος του Honor 10 και του Honor Play, το Honor Magic 2 θα συνεχίσει να φέρνει την Honor πιο κοντά στον στόχο της, να γίνει ένα από top 5 smartphone brand μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.