Το Honor Magic 2, η νέα «ναυαρχίδα» συσκευή της Honor αποκαλύφθηκε ξαφνικά από τον Mr. George Zhao, Πρόεδρο της Honor, στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του Honor Play, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλείσιμο της IFA στη Γερμανία.

Βασισμένος στην επιτυχία του Honor Magic πρώτης γενιάς που λανσαρίστηκε το 2016, το Honor Magic 2 διαθέτει μεταξύ άλλων «έξυπνη» λειτουργία Magic Slide, η οποία προσφέρει στους χρήστες αληθινή full view οθόνη και τη δυνατότητα να ενεργοποιεί άμεσα το AI (τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης) της συσκευής με μία απλή κίνηση. Η συσκευή είναι το πρώτο smartphone της Honor που λειτουργεί με τον επεξεργαστή Kirin 980.  

«Όταν λανσάραμε το Honor Magic πριν από δυο χρόνια, οι καταναλωτές γνώρισαν για πρώτη φορά το ΑΙ smartphone», αναφέρει o Mr. George Zhao. «Το Honor Magic πρώτης γενιάς ήταν ένα καινοτόμο smartphone που οδήγησε τις εξελίξεις της βιομηχανίας. Πέρα από τις λειτουργίες ΑΙ που κάνουν το κινητό πραγματικά έξυπνο, το πρωτοποριακό curved design του Honor Magic και η δύναμη φόρτισης 40W επαναπροσδιόρισαν το design και χρησιμοποιήθηκαν ως σημείο αναφοράς για όλα τα smartphone. Η εξέλιξη των φουτουριστικών αυτών συσκευών «ναυαρχίδων» ακολουθήθηκε από τη βιομηχανία των smartphone και της τεχνολογίας AI, και τώρα η άφιξη του Honor Magic 2 είναι γεγονός.”