Η σειρά Canon PIXMA TS8250 Series αποτελείται από έναν κομψό όλα-σε-ένα εκτυπωτή που παράγει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή το γραφείο. Με έξι μεμονωμένα μελάνια, συμπεριλαμβανομένου του φωτογραφικού μπλε, και με απρόσκοπτη ασύρματη συνδεσιμότητα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εκτυπώνουν εξαιρετικές φωτογραφίες χωρίς περίγραμμα σε διάσταση μέχρι A4.

Αυτός ο ευέλικτος και συμπαγής εκτυπωτής Inkjet προσφέρει συνδεσιμότητα PIXMA Cloud Link μέσω της εφαρμογής Canon PRΙΝΤ (iOS/Android).

Ικανός για υψηλής ταχύτητας εκτύπωση έως και 15 ασπρόμαυρων εικόνων ανά λεπτό (IPM) και 10 IPM σε έγχρωμες, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS8250 μπορεί να δημιουργήσει μια 4×6 ιντσών φωτογραφία χωρίς περίγραμμα σε λίγα δευτερόλεπτα. Διαθέτει επίσης τροφοδοσία χαρτιού 2 εισόδων, σχεδιασμένη για πρακτική ευελιξία, μαζί με τα προαιρετικά μελανοδοχεία XL και XXL[2] που βοηθούν στην μείωση του κόστους, ενώ επιτρέπουν την εκτύπωση περισσότερων εγγράφων και εικόνων.

Η οθόνη αφής 10,8 cm του εκτυπωτή της σειράς PIXMA TS8250 και ένα συρτάρι πολλαπλών χρήσεων εξυπηρετούν τους χρήστες με δημιουργική κλίση. Η προσθήκη των αυτοκόλλητων ετικετών νυχιών θα προσφέρει πολλές ώρες καλλιτεχνικής διασκέδασης για τους εφήβους που θέλουν να σχεδιάσουν τις δικές τους εξατομικευμένες διακοσμήσεις νυχιών με την αποκλειστική εφαρμογή Nail Sticker, η οποία θα είναι διαθέσιμη για iOS και Android από τα τέλη Νοεμβρίου 2018.

Σειρά Canon PIXMA TS6250 – Ένας συμπαγής, «συνδεδεμένος» και φιλικός για οικιακή χρήση AllinOne εκτυπωτής

Εργαστείτε έξυπνα με αυτόν τον συμπαγή εκτυπωτή PIXMA όλα-σε-ένα, ιδανικό για οικιακή χρήση. Η σειρά Canon PIXMA TS6250 είναι ιδανική για τη διατήρηση μεγάλης λεπτομέρειας σε φωτογραφίες και τη δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων χάρη σε ένα ειδικό μαύρο μελάνι χρωστικής (pigment), που προορίζεται ειδικά για να αποδίδει τις μαύρες γραμματοσειρές με απόλυτη ευκρίνεια. Χρησιμοποιώντας τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, η δωρεάν εφαρμογή Canon Print (iOS/Android) επιτρέπει τον έλεγχο από μια έξυπνη συσκευή, καθώς και την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες cloud μέσω του PIXMA Cloud Link4.

Χάρη στην οθόνη αφής 7,5 cm, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS6250 λειτουργεί απρόσκοπτα και μπορεί να ξεκινήσει την εκτύπωση και τη σάρωση σε δευτερόλεπτα. Με πέντε μεμονωμένα μελάνια, αυτόματη εκτύπωση 2 όψεων και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιγράμματα για μεγέθη μέχρι A4, προσφέρει κορυφαία ποιότητα και απόδοση εκτύπωσης.

Σειρά Canon PIXMA TR4550 – Συμπαγής και πολυλειτουργικός εκτυπωτής για τα οικιακά γραφεία

Συμπαγής και κομψός, αυτός ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής μπορεί να αντιγράψει, να σαρώσει και να στείλει με φαξ έγγραφα πολλαπλών σελίδων, χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 φύλλων (ADF)[3]. Με υψηλή παραγωγικότητα και ενιαία ασύρματη συνδεσιμότητα, ο εκτυπωτής της σειρά TR4550 PIXMA της Canon είναι η τέλεια συσκευή για οποιοδήποτε οικιακό γραφείο. Οι συνεργαζόμενες με την Amazon Alexa συσκευές μπορούν επίσης να συνδεθούν με τον εκτυπωτή της σειράς PIXMA TR4550, επιτρέποντας φωνητικές εντολές που μπορούν να χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση λιστών ελέγχου και πρότυπα, ή για τον έλεγχο του επιπέδου των μελανιών και την κατάσταση του εκτυπωτή.

Η εφαρμογή Canon Print βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή -το μόνο που είναι θα χρειαστείτε είναι ένα smartphone. Εναλλακτικά, χωρίς την εφαρμογή Canon Print, ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TR4550 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω των AirPrint (iOS) ή Mopria (Android), και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Internet router, μπορείτε ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση να εκτυπώσετε με άμεση ασύρματη πρόσβαση (Wireless Direct). Η συνδεσιμότητα με το cloud[4] επιτρέπει μεταξύ άλλων τη σάρωση εγγράφων στο Google Drive και το Dropbox, χρησιμοποιώντας το PIXMA Cloud Link. Η δυνατότητα αντιγραφής ταυτότητας επιτρέπει επίσης τη σάρωση και των δύο πλευρών στην ίδια σελίδα, για ταχύτερη επεξεργασία.

Επίπεδο scanner Canon CanoScan

Canon CanoScan LiDE 300 – Συμπαγές και απλό στη χρήση – ένα ιδανικό scanner για το σπίτι ή το γραφείο

Κομψό, συμπαγές και καλαίσθητο, το Canon CanoScan LiDE 300 είναι ένα ελαφρύ scanner επίπεδης επιφάνειας Α4, εφοδιασμένο με βελτιωμένα κουμπιά EZ της Canon για απλή λειτουργία, καθιστώντας τοτην τέλεια επιλογή για παραγωγή ψηφακών εγγράφων υψηλής ανάλυσης στο σπίτι ή στο γραφείο.

Με σάρωση σε εξαιρετική ποιότητα και αναλύση έως 2.400×4.800 dpi, ένα έγγραφο μπορεί να σαρωθεί σε δευτερόλεπτα (σάρωση A4 300 dpi σε 10 δευτερόλεπτα). Το CanoScan LiDE 300 μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου, δεδομένου ότι δεν απαιτεί ξεχωριστό καλώδιο ρεύματος και μπορεί απλά να συνδεθεί με έναν υπολογιστή ή ένα laptop μέσω του καλωδίου USB.

Τα τέσσερα κουμπιά λειτουργιών EZ κάνουν εύκολη τη διαδικασία της σάρωσης σε PDF ή e-mail, με τη δυνατότητα να αντιγράψετε ή να ξεκινήσετε αυτόματη σάρωση (Auto Scan) χωρίς να χρησιμοποιήσετε σύνθετα μενού.  Επιπλέον, η αυτόματη επιδιόρθωση εγγράφου και η αυτόματη επιδιόρθωση φωτογραφιών (Auto Document Fix και Auto Photo Fix) παρέχουν άμεση αναγνώριση εγγράφων, εξοικονομώντας χρόνο και  προσπάθεια, βοηθώντας σας να εστιάσετε στα σημαντικά σας καθήκοντα.

Οι εκτυπωτές των σειρών Canon PIXMA TS8250, PIXMA TS6250, PIXMA MG3650S και PIXMA TR4550 και τo scanner CanoScan LiDE 300 θα είναι διαθέσιμo από τον Νοέμβριο του 2018.

[1] Οι πραγματικές φωνητικές εντολές μπορεί να διαφέρουν

[2] Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σας

[3] Μόνο σε μεγέθη A4/LTR/LGL.

[4] Οι λειτουργίες σάρωσης στο cloud και σάρωσης σε e-mail είναι διαθέσιμες μόνο για χρήστες γνήσιων μελανιών Canon.