Το λανσάρισμα της σειράς Pro έδωσε στην Steelseries την ευκαιρία να μάθει πολλά στην βελτίωση των headsets και αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση όλης της σειράς με σκοπό την βελτίωση της ακόμα περισσότερο.

Τι νέο έχουμε λοιπόν στην 2019 version των Arctis 3, Arctis 5 και Arctis 7?

Μαξιλαράκια αυτιών

Μερικοί πελάτες βρήκαν τα προηγούμενα μαξιλαράκια πολύ «ρηχά» με αποτέλεσμα τα αυτιά τους να ακουμπούν στην εσωτερική πλάκα των ηχείων. Για αυτό το λόγο προστέθηκε επιπλέον αφρός, για να γίνουν πιο παχιά και πιο άνετα. Αυτό εξαλείφει το πρόβλημα και αυξάνει την άνεση σε κάθε Arctis headset.

Soundscape

Ο ήχος των Arctis Headsets έχει μνημονευτεί πολλές φορές για την καθαρότητα και την υψηλή ποιότητα του ήχου που αναπαράγουν. Αλλά θεωρήσαμε ότι λίγη ενίσχυση στις χαμηλές θα βελτίωνε ακόμα περισσότερο την εμπειρία και γι’ αυτό «πειράξαμε» το soundscape μας για να αυξήσει την έξοδο μπάσων κάνοντας τον ήχο ακόμα καλύτερο για gaming.

On-headsets controls

Κάναμε τα on-ear controls για τον ήχο και το ChatΜix λίγο μικρότερα και πιο σφιχτά. Λάβαμε feedback από τους χρήστες ότι τα controls ήταν πολύ εύκολα να πατηθούν με αποτέλεσμα να πατιούνται κατά λάθος. Κάνοντας τα μικρότερα και απαιτώντας περισσότερη δύναμη για την ρύθμιση τους θα βοηθήσει να μη πατηθούν κατά λάθος

Συγκεκριμένες αλλαγές σε κάθε headset

Εκτός από τις παραπάνω γενικές αλλαγές, έγιναν και συγκεκριμένες αλλαγές στα Arctis 3, Arctis 5 και Arctis 7.

Arctis 3

Λάβαμε feedback από τους χρήστες ότι, ενώ το πρώτο σύστημα καλωδίων ήταν έξυπνο και βολικό, υπήρχε ο φόβος να χαθεί το 4-pole(mobile) adapter όταν δεν το χρησιμοποιούσαν. Έτσι, καταργήσαμε το adapter, κάναμε το 4-pole 3.5mm  connector μέρος του βασικού καλωδίου και αλλάξαμε το dual 3.5mm καλώδιο σε προέκταση. Με λίγα λόγια, απλοποιήσαμε το σύστημα καλωδίων από τρία κομμάτια σε δύο.

Arctis 5

Όταν παρουσιάσαμε την σειρά Arcctis PRO, μαζί παρουσιάσαμε και το DTS Headphone: v2.0, μια σημαντική αναβάθμιση στην τεχνολογία surround. Αυτή η νέα έκδοση παρέχει μία πιο βαθιά, ακριβής και γενικώς πιο πλήρη surround εμπειρία για όλους τους τύπους παιχνιδιών. Όλα τα Arctis 5, παλιά και νέα μοντέλα, μπορούν πλέον να αναβαθμιστούν σε DTS Headphone: v2 μέσω του Steelseries Engine.

Arctis 7

Αρχικά το ατσάλινο εξωτερικό headband ήταν λίγο πλατύ στην κορυφή του που το έκανε λιγότερο άνετο για κάποιους gamers με μεγαλύτερο κεφάλι. Όταν παρουσιάσαμε την σειρά Arctis PRO, το σχεδιάσαμε από την αρχή για να έχει πιο στρογγυλό σχήμα και μεγαλύτερη άνεση σε gamers με μεγαλύτερο κεφάλι. Πήραμε τον σχεδιασμό αυτό και τον εφαρμόσαμε στα Arctis 7 για να ταιριάζει σε περισσότερα μεγέθη κεφαλιών, να δείχνει πιο ωραίο και να παρέχει μεγαλύτερη άνεση.

Όταν παρουσιάσαμε την σειρά Arctis PRO, μαζί παρουσιάσαμε και το DTS Headphone: v2.0, μια σημαντική αναβάθμιση στην τεχνολογία surround. Αυτή η νέα έκδοση παρέχει μία πιο βαθιά, ακριβής και γενικώς πιο πλήρη surround εμπειρία για όλους τους τύπους παιχνιδιών. Όλα τα Arctis 7, παλιά και νέα μοντέλα, μπορούν πλέον να αναβαθμιστούν σε DTS Headphone: v2 μέσω του Steelseries Engine.

 

Τα νέα μοντέλα Arctis 3, 5 και 7 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά μέσα Σεπτεμβρίου.