Κάθε καταναλωτής χρησιμοποιεί τις συσκευές του διαφορετικά, ωστόσο ένα κοινό σημείο για τους περισσότερους είναι η προτεραιότητα στην αποδοτικότητα και τη χρηστικότητα. Η εμπειρία χρήσης είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί με τις συσκευές τους ενώ στοιχεία όπως ο υψηλός σχεδιασμός είναι αυτά που ξεχωρίζουν τα εμβληματικά προϊόντα από τον ανταγωνισμό.

Αποκωδικοποιώντας τα πάντα από τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε μια συσκευή μέχρι τη δυνατότητα της προσβασιμότητας και της προσαρμοστικότητας, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που συνήθως καθορίζει τον σχεδιασμό της. Η καινοτομία από μόνη της δεν αρκεί για να εξασφαλίσει την επιτυχία, καθώς πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και ταυτόχρονα να είναι πολυδιάστατη για να απευθύνεται στο διαφορετικό τρόπο ζωής τους.

Συγκεκριμένα, η LG Electronics (LG) κατείχε ανέκαθεν ηγετική θέση στον σχεδιασμό και τη χρηστικότητα, με όλη τη σειρά των προϊόντων της να αναπτύσσεται μέσω αυστηρών δοκιμών και διαδικασιών για την αναβάθμιση των προϊόντων επόμενης γενιάς. Αυτό βοήθησε την εταιρεία να σημειώσει επιτυχία δημιουργώντας λύσεις με επίκεντρο στον καταναλωτή. Τρανό  παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η σειρά LG Signature, η οποία περιλαμβάνει την τηλεόραση LG SIGNATURE OLED, το πλυντήριο ρούχων LG TWINWash™, τον Ψυγειοκαταψύκτη Instaview Door-in-Door™ και τον Ιονιστή LG SIGNATURE, συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές του σύγχρονου σχεδιασμού με τα εξαιρετικά χρήσιμα και διαισθητικά χαρακτηριστικά.

Τηλεόραση OLED με τεχνολογία στο maximum για maximum ψυχαγωγία

Η LG SIGNATURE OLED, η οποία αντιπροσωπεύει την απόλυτη τεχνολογία στην αγορά των τηλεοράσεων, διαθέτει το μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό της εταιρείας, για μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη 2,57 χιλιοστών OLED με ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα.

Η νέα LG SIGNATURE OLED TV διαθέτει τη σφραγίδα αναγνώρισης Ultra HD Premium από την UHD Alliance (UHDA), που σημαίνει ότι πληροί τα πιο απαιτητικά πρότυπα επιδόσεων για ανάλυση, HDR (high dynamic range), μέγιστη φωτεινότητα, μαύρο επίπεδα, ευρεία γκάμα χρωμάτων και καθηλωτικό ήχο, μεταξύ άλλων κριτηρίων.

Ένα ξεχωριστό πλυντήριο ρούχων

Η μοναδική εμφάνιση του πλυντηρίου ρούχων LG SIGNATURE αποτελεί μια προηγμένη έκδοση του LG TWIN Wash™. Το 24 ιντσών πλυντήριο εμπρόσθιου φορτίου LG SIGNATURE είναι πιο ανθεκτικό, πιο βολικό και πιο εξελιγμένο από ποτέ και διαθέτει το μοναδικό ‘συρτάρι’  ‘MINI Wash’ κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής.

Ψυγειοκαταψύκτης που αποκαλύπτει την εσωτερική φρεσκάδα

Ο ψυγειοκαταψύκτης LG SIGNATURE αντιπροσωπεύει την απεικόνιση της ουσίας ενός ψυγείου με μια φρέσκια ματιά, που είναι ταυτόχρονα έξυπνο και προηγμένο τεχνολογικά. Με βάση το πνεύμα της καινοτομίας, η LG εφάρμοσε το βραβευμένο σχεδιασμό Door-in-Door™, φέρνοντάς τον ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας το χαρακτηριστικό ‘Knock-on Door-in-Door’ το οποίο μετατρέπει την αδιαφανή Door-in-Door™ πόρτα σε διάφανη με ένα απλό ελαφρύ χτύπημα. Η διάφανη επιφάνεια επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο του ψυγείου, χωρίς να ανοίγουν καν την πόρτα, προσφέροντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνοντας την απώλεια του ψυχρού αέρα.

Ιονιστής Αέρα που ‘καθαρίζει’ τον αέρα μπροστά στα μάτια σας

Η LG πιστεύει ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον καθαρό αέρα. Ο εξαιρετικού σχεδιασμού Ιονιστής Αέρα LG SIGNATURE επιτρέπει στη διαδικασία καθαρισμού του αέρα να γίνεται ορατή, χάρη στο καινοτομικό διάφανο πάνελ του. Εξοπλισμένο με την προηγμένη λειτουργία ‘Aqua-Cyclone’, ο μοναδικός αυτός ιονιστής αξιοποιεί τη δύναμη του νερού για να φιλτράρει τις επιβλαβείς χημικές ουσίες και τα ρυπογόνα στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά στο χώρο το κανονικό επίπεδο υγρασίας.