Το έβδομο expansion της Blizzard για το θρυλικό World of Warcraft είναι γεγονός. Επιλέξτε παράταξη και ζήστε επικές online περιπέτειες.

Οι  δυο παρατάξεις Alliance και Horde, δύσκολα θα συνυπάρξουν ομαλά στο νέο expansion του λαοφιλούς massively multiplayer online role-playing game, World of Warcraft. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, καθώς παλιές έχθρες βγαίνουν στο προσκήνιο και το άσβεστο μίσος ανάμεσα στους ευγενείς εκπροσώπους της Alliance και τους ανελέητους πολεμιστές της Horde δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα πίσω από εύθραυστες συνθήκες ειρήνης. Διαλέξτε μια από τις έξι φυλές και υπερασπιστείτε τη φατρία σας μαχόμενοι για το μέλλον της Azeroth. Ως πολεμιστής της Horde, θα ταξιδέψετε στο Zandalar προκειμένου να πείσετε τα trolls να σας δανείσουν τον ανίκητό τους στόλο. Αν επιλέξετε να σταθείτε στο πλευρό της Alliance, το βασίλειο του Kul Tiras θα αποτελέσει το δικό σας πεδίο αναζήτησης νέων συμμάχων.

Απειράριθμα αχαρτογράφητα νησιά και ποικιλόμορφα περιβάλλοντα περιμένουν να φιλοξενήσουν τις μάχες σας. Μέχρι και 20 παίκτες μπορούν να συνασπιστούν προκειμένου να λάβουν μέρος σε μάχες Warfront, εξασφαλίζοντας στρατηγικές τοποθεσίες στο παιχνίδι.  to claim a key strategic location. Capture resources to build your faction’s forces, lead the charge as your troops lay siege to objectives, and fight the enemy commander to claim victory in this new PvE mode inspired by classic Warcraft RTS battles.

Είστε έτοιμοι να φτάσετε τον χαρακτήρα σας σε Level 120;

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.worldofwarcraft.com/battleforazeroth.