Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Neffos θα είναι στη Διεθνής Έκθεση IFA στο Βερολίνο για να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα και εξελιγμένα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου και του νέου smartphone Neffos P1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προτζέκτορας ικανός να παρουσιάσει εικόνα 200 ιντσών.

Το προϊόν Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link και παρέχει στους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο, smartphones υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. H TP-Link είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος υψηλής τεχνολογίας και κατασκευαστής δικτυακών προϊόντων. Λειτουργεί σε περισσότερες από 170 χώρες και περιφέρειες και καλύπτει τις ανάγκες δεκάδων εκατομμυρίων πελατών, ενώ παράλληλα καινοτομεί τεχνολογικά κατασκευάζοντας βραβευμένα προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Η Neffos ανακοινώνει την τιμή και τη διαθεσιμότητα για τα smartphone X9 και C9 και C9A

Για την έναρξη της συμμετοχής της στην IFA 2018, η Neffos έχει αποκαλύψει κάποιες βασικές πληροφορίες για τα πολυαναμενόμενα Neffos X9, C9 και C9A. Τα X9 και C9A είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές με προτεινόμενη λιανική τιμή 179€ και 139€ αντίστοιχα, ενώ το C9 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μέσα στον μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2018 με προτεινόμενη λιανική τιμή 159€. Και οι τρεις συσκευές έχουν σχεδιαστεί με στόχο να παρέχουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στον χρήστη με προσιτές τιμές.

Η ναυαρχίδα Neffos X9 συνδυάζει εκλεπτυσμένη κομψότητα και άψογη ποιότητα κατασκευής. Η αξιοσημείωτη χρηστικότητα και τα χαρακτηριστικά της βοηθούν την καθημερινή χρήση και προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό μεταξύ ποιότητας και τιμής. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής Full View που εκτείνεται σε 5,99 ίντσες παράλληλα με στενά πλαίσια οθόνης, για τη μεγιστοποίηση του χώρου θέασης, χωρίς να μεγαλώνει το συνολικό μέγεθος του τηλεφώνου.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, το X9 διαθέτει μια διπλή κάμερα προηγμένης τεχνολογίας στο πίσω μέρος, με αισθητήρες 13 και 5 megapixel που λειτουργούν παράλληλα για να παράγουν ποιοτικά πορτραίτα που διατηρούν το πρώτο πλάνο καθαρό και εστιασμένο, ενώ το φόντο ελαφρώς θολωμένο.

Η selfie κάμερα 8 megapixel στην κορυφή της οθόνης διαθέτει ένα ευρύ πεδίο θέασης για λήψη ομαδικών φωτογραφιών. Χάρη στην στενή συνεργασία της Neffos με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας – ArcSoft, η συσκευή διαθέτει επίσης αλγόριθμους επεξεργασίας της εικόνας. Το Real-Time Beautify 10 επιπέδων που λειτουργεί με βάση τη τεχνητή νοημοσύνη (AI) δείχνει μια προεπισκόπηση των επιλογών καλλωπισμού που είναι διαθέσιμες για την κάμερα σε πραγματικό χρόνο.

Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή με την λειτουργία αναγνώρισης προσώπου μέσω της μπροστινής κάμερας, η οποία σαρώνει πάνω από εκατό διαφορετικά στοιχεία του προσώπου σας για να επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη και να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη χάρη στη συνεργασία της Neffos με τη SenseTime, που θεωρείται η κορυφαία εταιρία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Παράλληλα, τα Neffos C9 και C9A εντυπωσιάζουν επίσης με τις μεγάλες οθόνες 18: 9 HD +, οι οποίες φτάνουν στα μεγέθη των 5,99 και 5,45 ιντσών, αντίστοιχα, για εντυπωσιακές full screen εμπειρίες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τον χρήστη. Η Neffos έχει επίσης εξοπλίσει και τις δύο συσκευές με κάμερες Softlight στο μπροστινό μέρος για να καταγράφει πρόσ