Η επιστροφή στα θρανία πλησιάζει και στο Public μικροί και μεγάλοι θα βρουν χιλιάδες προϊόντα, για να κάνουν τη νέα σχολική χρονιά μαγική! Γνωρίζοντας επίσης πόσο σημαντική είναι κάθε καινούρια αρχή, το Public σε περιμένει τώρα με μία μοναδική προσφορά για το νέο ξεκίνημα.

Το Public σου κάνει δώρο την πιο απίθανη τσάντα αξίας 24,90€, σε 9 διαφορετικά υπέροχα χρώματα (μπλε, πορτοκαλί, γκρι, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, πράσινο, ροζ, γαλάζιο), με αγορές σε χαρτικά, είδη ζωγραφικής και κασετίνες 50€ και άνω! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε βιάσου για να προλάβεις!

Επισκέψου ένα από τα 54 καταστήματα Public ή το public.gr και ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα σχολικών ειδών στις πιο προσιτές τιμές: Σχολικά βιβλία μεμονωμένα ή σε πακέτο School Pack (ένα πακέτο με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα), σχολικά βοηθήματα για κάθε τάξη, περισσότερες από 600 διαφορετικές σχολικές τσάντες από 15 διαφορετικές επώνυμες μάρκες μόνο από 4,99€, χιλιάδες βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, σχολικές κασετίνες από 1,19€, φαγητοδοχεία και παγούρια, επώνυμα είδη γραφικής ύλης, τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια αλλά και κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας. Στο Public μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο σου ξεκίνημα!

Αν, λοιπόν, ανυπομονείς και εσύ να κάνεις τη νέα σχολική χρονιά μαγική, έλα στο Public με τη λίστα σου, προμηθεύσου όλα τα απαραίτητα πριν χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου και με αγορές σε χαρτικά, είδη ζωγραφικής και κασετίνες 50€ και άνω θα φύγεις με δώρο την πιο απίθανη τσάντα αξίας 24,90€, σε 9 διαφορετικά υπέροχα χρώματα.

#Ανυπομονείς για καινούρια σχολική τσάντα; Έλα στo Public!