Η Canon τιμήθηκε αποσπώντας τέσσερις σημαντικές διακρίσεις από την ένωση European Imaging and Sound Association (EISA), γεγονός που δείχνει το εύρος των ασυναγώνιστων σειρών της Canon σε φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ.

Με ψήφους μιας έγκριτης κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από συντάκτες από 53 διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά καταναλωτικών ηλεκτρονικών σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς επίσης και στην Αυστραλία, Ινδία, Καναδά και ΗΠΑ, η EISA αναγνωρίζει τα προϊόντα τεχνολογίας που συνδυάζουν την πιο προηγμένη εμπειρία και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Ο Lee Bonniface, Marketing Director, Canon Europe, δήλωσε, «Προσπαθούμε συνεχώς να παράγουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα που επιτρέπουν στους φωτογράφους όλων των επιπέδων να τελειοποιήσουν την τέχνη τους. Η επιθυμία να καινοτομούμε συνεχώς έχει διατηρήσει την Canon στην πρώτη γραμμή της αριστείας στον κλάδο της απεικόνισης σε όλη την 80ετή ιστορία της. Επομένως, η απονομή τεσσάρων έγκριτων βραβείων από την EISA, αποτελεί αναγνώριση της άοκνης προσήλωσης της Canon στην ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας».

Σε αναγνώριση των βραβευμένων προϊόντων της Canon, η κριτική επιτροπή της EISA απένειμε τα ακόλουθα βραβεία:

EISA DSLR Camera 2018-2019: Canon EOS 6D Mark II

Η Canon EOS 6D Mark II είναι μια συμπαγής αλλά ισχυρή DSLR για τον ενθουσιώδη φωτογράφο. Ο αισθητήρας full frame CMOS των 26,2-megapixel και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 7 λειτουργούν μαζί για να παρέχουν άριστη ποιότητα εικόνας, ακόμη και στις περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού. Η φωτογραφική μηχανή συνδυάζει ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων, με το εντυπωσιακό σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS της Canon, που χρησιμοποιείται για τη ζωντανή επισκόπηση και την καταγραφή βίντεο. Η οθόνη αφής vari-angle – μια πρωτιά για τις φωτογραφικές μηχανές full frame της Canon – καθιστά εύκολο το καδράρισμα του θέματος και τη λειτουργία του μενού της μηχανής.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

EISA Best Buy camera 2018-2019: Canon EOS M50

Αυτή η μικρή, ελαφριά και προσιτή φωτογραφική μηχανή mirrorless, προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας με τα ανώτερα μοντέλα της εταιρείας. Χάρη στον αισθητήρα APS-C 24,1 megapixel και τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, μπορεί να συλλάβει τόσο υψηλής ποιότητας εικόνες όσο και 4K βίντεο. Η οθόνη αφής VARI-Angle σας διευκολύνει να καδράρετε το θέμα σας από οποιαδήποτε γωνία – είτε από ψηλά, χαμηλά, για selfie ή για το vlog – με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη για άμεση εστίαση. Το βελτιωμένο σύστημα αυτόματης εστίασης Dual pixel CMOS AF επιτρέπει τη γρήγορη, ακριβή και λεπτομερή εστίαση σε έκταση μέχρι και 88% της περιοχής απεικόνισης, τόσο στις φωτογραφίες, όσο και στις Full HD ταινίες. Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε εικόνες σε μια κινητή συσκευή και να τις μοιραστείτε μέσω των Social Media.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

EISA DSLR Prime Lens 2018-2019: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Αυτός ο μοναδικός φακός συνδυάζει την ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας με ένα πολύ μεγάλο διάφραγμα. Αυτός ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα να ληφθούν εικόνες χωρίς τρίποδο σε περιβάλλοντα με πολύ χαμηλό φωτισμό. Ο φακός είναι κατασκευασμένος για επαγγελματική εργασία, με αντοχή στις καιρικές συνθήκες και γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση. Η ευκρίνεια είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα φακών 85 χιλιοστών από την Canon, ενώ η απεικόνιση του υποβάθρου με θόλωση επιτυγχάνεται με πολύ ελκυστικό τρόπο. Ο φακός είναι μια τέλεια επιλογή για τους φωτογράφους πορτρέτου και γάμου που χρησιμοποιούν υψηλής ανάλυσης μηχανές full frame DSLR.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

EISA photo innovation 2018-2019: Canon Speedlite 470EX-AI

Το συγκεκριμένο φλας Speedlite κάνει τη ζωή του φωτογράφου πολύ ευκολότερη, εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόχειρες εκτιμήσεις στο φλας αναπήδησης (bounce). Το 470EX-AI παράγει αυτόματα μια σειρά από προκαταρκτικές αναλαμπές, για να καθορίσει πώς το φως από το φλας μπορεί να ανακλαστεί σε μια οροφή ή έναν τοίχο, και περιστρέφει την κεφαλή του φλας στη σωστή θέση, για να αποδώσει τον επιθυμητό απαλό και κολακευτικό φωτισμό. Εναλλακτικά, ο φωτογράφος μπορεί επίσης να στρέψει με το χέρι την κεφαλή του φλας, και η μονάδα θα διατηρήσει αυτήν τη θέση, ακόμα κι αν η μηχανή περιστραφεί. Με τον πλήρη έλεγχο Ε-TTL, το φλας θα ανάψει αυτόματα στη σωστή ένταση, για να αποδώσει εικόνες με τέλεια έκθεση.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.