Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο MLS Destinator 4800 Bluetooth

MLS 4800Ολοένα και μεγαλύτερη γίνεται η «οικογένεια» των πλοηγών MSL Destinator, η οποία διακρίνεται για τη κομψή σχεδίαση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογική υπεροχή της. Η MLS Πληροφορική έχει θέσει νέα υψηλά στάνταρ, όσον αφορά την αγορά των συστημάτων πλοήγησης, η οποία έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα την διευκόλυνση των Ελλήνων οδηγών. Το νέο μέλος της οικογένειας των πλοηγών MLS Destinator αποτελεί το σύστημα πλοήγησης MLS Destinator 4800 Bluetooth, το οποίο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα λειτουργίας ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth(carkit) για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο.

Το νέο MLS Destinator 4800 BT καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού με την υψηλής ποιότητας οθόνη αφής LCDTFT 4,3 ιντσών για άνετη πλοήγηση, την ενσωματωμένη κεραία GPS 30 καναλιών υψηλής ακρίβειας, τον ισχυρό επεξεργαστή 372 MHz, που εξασφαλίζει εντυπωσιακή ταχύτητα και το σύστημα ψυχαγωγίας για αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών. Μάλιστα, η MLS προσφέρει στους «οπαδούς» των συστημάτων πλοήγησης τη δυνατότητα να επιλέξουν δύο επιπλέον εκδόσεις : την πιο οικονομική λύση του MLS Destinator 4800, το οποίο διαθέτει όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα χωρίς, όμως, τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth, ή εναλλακτικά αυτήν με τους χάρτες της Ανατολικής και της Δυτικής Ευρώπης και όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Σε πλήρη ταύτιση με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι και οι πλέον ακριβείς, ενημερωμένοι και ποιοτικοί χάρτες που περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα MLS Destinator. Μετά και τον πρόσφατο εμπλουτισμό των γεωγραφικών δεδομένων, τα οποία παρέχονται από την NGI, το MLS Destinator καλύπτει πλέον 546 πόλεις σε όλη τη χώρα εκ των οποίων 182 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης, 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 95%, 175.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, όλες τις πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, ενώ περιλαμβάνει 65.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα). Επίσης, καλύπτει 15 κυπριακές πόλεις και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου (9.400 χλμ).

Τα συστήματα πλοήγησης MLS Destinator διατίθενται από όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, hypermarkets κλπ.